Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Hotel Casino Kongo

Zavedamo se pomebnosti vsake malenkosti, ki je potrebna, da je vajin dogodek, vajina poroka popolna. Ekipa Konga v sodelovanju z izbranimi zunanjimi partnerji, ki so vsak zase najboljši na svojem področju, je odločena, da vama olajšamo priprave in naredimo vajin poročni dogodek popoln. Ne trdimo, da znamo opraviti delo cvetličarjev ali fotografov , vendar znamo povezati vse niti ki pripeljejo do vajine sproščenosti na najpomebnejši dan vajine ljubezni.

Pripravimo vama lahko slavje do 200 ljudi.Na podlagi sproščenega pogovora z mladoporočencema skupaj ugotovimo kaj vse še potrebujeta in jima svetujemo s pomočjo brezplačne pokušine poročnih menijev. Predstavimo vama lahko civilni obred na prostem ob robu gozdička v neposredni bližini naše restavracije.

Skupaj si ogledamo ponudbo dekoracije prostora in namizne dekoracije ter zabavnega programa. V čakanju na vajin dan, pa se z našo pomočjo lahko udeležita hitrega plesnega tečaja za mladopročence. V kolikor si želite malo drugačne poroke, vam pripravimo  poroko v posebnem stilu,  izključno po vajinih žejah in potrebah.

Pomemben del vašega dogodka je zagotovo tudi tisto, kar postrežete svojim gostom. Zakaj ne bi gurmanskih razvad prepustili strokovnjakom! Za vas lahko pripravimo catering v obliki hladnega ali hladno toplega bifeja, kakovostno klasično ali bolj eksotično pogostitev.

Z najemom našega voznega parka lahko večer preživite sproščeno, brez skrbi glede poti nazaj domov, ob tem pa lahko svatom privoščite tudi užitke, zaradi katerih drugače ne bi smeli sesti za volan.

Na vaš poročni dan se lahko v slogu glamurja popeljete z najmodernejšo sodobno opremljeno belo limuzino. Naš limoservis slovi po hitrem, varnem, zanesljivem in profesionalnem odzivu.

Zaupajte nam vaše želje - za vse ostalo bomo poskrbeli mi.

 

naslov: Ljubljanska 65, 1290 Grosuplje
telefon: 01 7810 182
fax: 01 7810 184
GSM: 051-368-808
spletna stran: www.kongo.si
e-pošta: neza.marolt@kongo.si

 

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje