Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
IZBIRA PONUDNIKOV

Pri izbiri ponudnikov se nikar ne zanašajta le na internet. Z njimi stopita v osebni stik.

Zavedamo se, da je danes čas zelo dragocen. Še posebaj kadar potekajo priprave na poroko, ko hitro minejo meseci, tedni in zadnji dnevi priprav. A pozor! Za priprave na poroko si vzemita čas! Čas, ki ga prebijeta za računalnikom in iskanjem ponudnikov za poroko je koristno porabljen čas. A nato si vzemita čas in izbrane ponudnike tudi obiščita. Ni vse, da jima pošljeta povpraševanje. Stvar si MORATA ogledati v živo. Predebatirati s stokovnjakom, ki vama ponuja neko storitev.

Zavedati se morata, da danes ni nikakeršen problem kupiti fotografije in jih dati na svojo spletno stran ter se spodaj podpisati To je moje delo. Verjemite, da se to dogaja! Nikar ponudnikov ne zbirajat le preko spleta. Morda bosta pozitivno presenečena ko jih bosta obiskala. Oseben stik je vedno vreden več in bolj produktiven kot tisti preko elektronske pošte. Ne naredita si ožjega izbora ponudnikov preko odgovorov, ki vama jih podajo po elektronski pošti.

Če sta v neki trgovini videla stvar, ki vama je všeč, npr. poročno vabilo, ga kupita. Nikar ne hodita od ponudnika, do ponudnika in sprašujta, koliko bi takšno vabilo stalo pri njih. Ni prijetno, ko hodite z neko idejo od trgovine, do trgovine in poveste, da so vam dali tam tako ceno, za koliko bi naredili pri vas? Prihranita si čas in potne stroške.

Preden začneta iskati ponudnike, si ustvarita sliko, kakšno poroko želita. Že tako bosta ponudnike lažje in hitreje izbrala. Pri njih na sestanku bosta lahko suvereno povedala kaj si želita in kaj pričakujeta od njih.

 

Pri izber, kaj želita za poroko, bodita suverena. S ponudnika navežita osebni stik, oglasita se v njihovi trgovini oz. poročnem salonu, poslušajta njihove nasvete in povejta svoje želje.

Pri izbiri ponudnikov pa vama bo pomagal tudi poročni sejem.

.

Rezerviraj si vstopnico na http://www.najina-poroka.com/sejem/.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje