Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Najem opreme za vašo poroko

Pri načrtovanju poroke je pomemben del celotnega koncepta vašega dogodka lična in zanimiva scenografija, ki je v prvi vrsti odvisna od same lokacije poroke. Pri porokah na prostem je običajno scenografija bolj obsežna in ji je potrebno posvetiti več časa in truda, vendar so poroke na prostem bolj prijetne in ponujajo nepozabno doživetje.

Ne glede na to, ali je poroka na prostem ali v zaprtem prostoru, scenografija predstavlja prvi stik vaših gostov z vašim dogodkom . Osnova scenografija za poroko ponavadi obsega postavitev okroglih miz, oblečenih v bel prt, stoli z belimi srajčkami, oder za nastop glasbene skupine, tepih, kjer se sprehodita ženin in nevesta, plamenice, fotelji in nizke mizice za sproščene kotičke, gostinske šanke, visoke barske mize z belimi prti itd. Pri porokah na prostem pa je poleg naštete opreme potrebno predvideti tudi šotore, plesni podij, prostor za gostinstvo, dekoracija v obliki plamenic in zaves.

Podjetje Prozvok d.o.o je na trgu prisotno že 12 let in ima na področju scenografije prostora številne izkušnje. V svoji ponudbi nudijo najem opreme za vašo nepozabno poroko, polega tega pa svojim strankam svetujejo in nudijo izris prostora v 3D tehniki, kar vam omogoča še bolj podrobno predstavo o tem, kako bo poročni prostor izgledal in vam s tem prihrani nepotrebne skrbi.

Kontakt:

Prozvok d.o.o.

Mavsarjeva cesta 26, 1351 Notranje Gorice

Tel: 031/364-000

Web: www.prozvok.com

E-mail: info@prozvok.com

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje