Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poroka v Škofji Loki

Zapišita vajino zgodbo o ljubezni, iskrivosti in predanosti v tisočletnem mestu!

Doživita starodavno mesto zakrito s tančico preteklosti in se odločita za Srednjeveško poroko na Loškem gradu v blišču srednjeveških oblačil, v družbi paža in loškega glavarja.

 
Loški grad vaju pričakuje tudi z Grajsko poroko, kjer bosta v grajski kapeli ob zvokih prijetne glasbe in spremstvu paža vajini imeni zapisala v grajsko zgodovino in poročno knjigo.
 
Odkrijta v cvetje odete vrtove, ki se skrivajo za mogočnimi zidovi meščanskih hiš in pričnita skupno življenjsko pot v intimnem vzdušju obreda Poroke na mestnem vrtu.
 
Vajin najsrečnejši dan lahko doživita tudi v poročni dvorani Žigonove hiše in se odločita za Mestno poroko, kjer si bosta ob spremljavi nežne glasbe izmenjala vajini zaobljubi.
 
Škofja Loka je mesto neskončnih zgodb – obogatita jih tudi z vajino!
 

naslov: Kidričeva cesta 1a, 4220 Škofja Loka

kontaktna oseba: Turizem Škofja Loka

telefon: 04 517 06 00

GSM: 051 427 827

spletna stran: www.skofja-loka.com

e-pošta: info@skofja-loka.com

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje