Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Sladko presenečenje na vaši poroki

Se bliža dan ko boste dahnili usodni DA ? Ste naleteli na težavo pri izbiri daril za svate? Pri nas imamo rešitev za vas! Ne glede na to kako globok je vaš žep se lahko dogovorimo da bodo vaša darila za svate točno takšna kot ste si jih lahko samo predstavljali.

Če želite na svoji poroki malce presenetiti z dražjimi in bolj prestižnimi darili, kot so naše ročno izdelane lizike ali bonboni različnih okusov, lahko nekoliko zmanjšate strošek daril za svate tako, da podarite eno darilo vsakemu paru.

Darilo lahko na primer postavite pred poročnim obedom med krožnika vsakega para in ga označite z njunima imenoma. Prav tako pa bo ta kozarček poln dobrot posladkal se kakšna dodatna usta, saj je v kozarčku kar nekaj slastnih bonbončkov po vaši izbiri.

Da pa ne bi bilo tako težko izbrati, se odločite za kozarčke napolnjene s čokoladnimi bonboni, ki so idelano darilo za svate. Saj je znano da čokolada nudi užitek in ravno zato jo vsi obožujejo. Tako se bodo ob obujanju lepih spominov na vašo poroko še lepo posladkali.

Lahko pa izberete bonbone v stilu vaše poroke. Če imate vso dekoracijo v oranžni barvi si izberite tudi bonbone v oranžnem tonu. Kozarček bo lepo okrašen in vizualno privlačen, prav tako pa bodo svatje veseli tako nevsakdanjega darila.

Poleg bonbonov v kozarčku pa seveda ponujamo, kot že rečeno lizike. Posrečeno dekorirane z vajinimi imeni okrašena ročno izdelana lizika, različnih sadnih okusov bo svate pustila odprtih ust, saj bodo od vaju dobili resnično nekaj unikatnega. Prav takšne so naše lizike, pri katerih lahko prav tako izbirate obliko, velikost, okus in seveda napis na njih samih.

 

Če pa ne želite dlakocepiti in so vam lizike všeč brez vseh dodatkov pa zadošča že samo ena velika pentlja, ki bo liziko poročno okrasila in dodala pridih darila.

 

V kolikor pa vaša domišljija nima meja in ste pripravljeni očarati prav vse svate s svojo navzočnostjo pa se odločite za šopek iz lizik.  Prednosti našega šopka so :

*da je nekaj unikatnega, saj bodo družice in ostale ženske vsem povedale na kakšni poroki so bile, saj je nevesta tako posrečena da je imela krasen šopek iz lizik

*cenovno ugodneje kot šopek iz cvetja

*lahko si izbirate različne kombinacije barv, ki pride veliko bolj do izraza kot pri cvetju

*vi lahko vaš šopek na koncu razdrete in imate sladko korist, saj si po mesecih hujšanja in urejanja postave lahko na medenih tednih privoščite sladke dneve lizik

* šopek is lahko shranite za spomin in tako lahko krasi vašo poličko v dnevni sobi še dolga leta…

O posebnosti naših lizik bi lahko še naštevali in če ste ženska z vsaj malo avanturističnega duha nikar ne oklevajte in brž stopite v kontakt z nami in imejte čim bolj sladko poroko tega destletja…

Kontakt:

031 334 364

info@lizike.si

www.lizike.si

http://www.facebook.com/katrio.lizike

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje