Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Studio Vesna

Že od najstarejših časov si vsa dekleta želimo eno stvar – najti življenjskega sopotnika, ki nas bo ljubil, spremljal, razumel in varoval vse življenje. Želimo princa na belem konju, ki nas bo nepozabno popeljal pred oltar, kjer si bosta zaljubljeno izpovedala ljubezen. Za tako pomemben dogodek v življenju želimo izžarevati svojo lepoto ter z njo očarati bodočega moža in svate. Niz številnih trenutkov in detajlov moramo uskladiti, da bo poroka natanko taka kot si jo želimo. Eden izmed biserov je izbor poročne obleke.

Poročna obleka spada med najpomembnejše dele celotnega dogodka, zato njena izbira ni preprosta. V obleki se želite počutiti lepo in udobno. Zliti se mora z vami in vašo osebnostjo, kot pri Pepelki, Trnjulčici, Sneguljčici in drugih.

 



V Studiu Vesna za vas sledimo zadnjim modnim trendom na področju poročnih oblek. Izbor materialov, dodatkov in krojev je premišljen in strokoven. Osebje Studia Vesna je strokovno usposobljeno in izkušeno za svetovanje pri vašem izboru. Želimo si pripraviti čudovito poročno obleko, ki bo zadovoljila vaša pričakovanja. Vaše zadovoljstvo s poročno obleko bodo izžarevale vaše oči in izraz sreče na obrazu. Prepričani smo, da bodo to opazili tudi vsi drugi. Tako boste z vašo notranjo in zunanjo lepoto zasijali na poročni dan, ki vam bo ostal v najlepšem spominu vse življenje.

 

Studio Vesna,
Kalinškova ul. 2,
4000 Kranj
 
Tel: 04 234 12 09
Gsm: 041 558 850

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje