Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Vsi slovenski glasbeniki na enem mestu

Vedno, ko želimo v Sloveniji najeti glasbenika za poroko, veselico, rojstni dan ali kakšno drugo zabavo, pridemo do istega vprašanja: katerega glasbenika najeti in koliko nas bo to stalo?

Najdi-glasbenika.si ima zdaj rešitev.

Najdi-glasbenika.si združuje vse slovenske glasbenike na enem mestu (ansambli, DJ-ji, skupine, itd.), njegov cilj pa je urediti trg najemanja glasbenikov v Sloveniji. Mnogi slovenski glasbeniki namreč zahtevajo prevelike zneske za nastop na dogodkih, kot so poroka, Abraham, rojstni dan, veselica, itd., kar je predvsem posledica odsotnosti konkurence. Najem glasbenikov namreč na žalost še vedno deluje po principu priporočil “od ust, do ust”. Po drugi strani so manjši glasbeniki, ki ne razpolagajo z velikimi promocijskimi sredstvi odrinjeni na stran, kar zopet ni pošteno.Na Najdi-glasbenika.si lahko brezplačno in brez registracije, hitro pošljete povpraševanje vsem glasbenikom hkrati, ki ustrezajo vašim pogojem. To pomeni, da tisti, ki potrebujete glasbenika za poroko, vpišete kraj, datum in vrsto dogodka ter morebitne dodatne želje, slovenski glasbeniki pa vam bodo preko e-pošte brezplačno odgovorili s konkretno ponudbo. Nato se na podlagi prejetih ponudb odločite, katerega glasbenika / skupino / DJ-ja boste dejansko najeli.


Za lažje odločanje so na Najdi-glasbenika.si na voljo tudi brezplačni opisni profili (oglasi glasbenikov) z opisi, video in slikovnimi vsebinami, ter seveda okvirnimi cenami najema.

kontakt:

Martin Korenjak
040-520-637
info@najdi-glasbenika.si

www.najdi-glasbenika.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje