Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
4 live band

Ali je pomembna izbira dobrih glasbenikov?

Glasba je del našega življenja. V njej se piše in poje o naših najglobljih čustvih, ki smo, in jih doživljamo globoko v sebi. Poje se o sreči, ljubezni, prijateljstvu, rojstvu, prvem poljubu, ... Tako v skladbah obujamo spomine na del našega življenja, ko smo bili srečni, žalostni ali oboje. Poznamo več zvrsti glasbe primerne za različne priložnosti, kot so: poročna slavja, obletnice, banketi, maturantski plesi in veselice.

Na kratko bi vam rad predstavil pogled glasbenika, ki se profesionalno ukvarja z njo že vrsto let po različnih odrih v Sloveniji in tujini in razveseljuje ter zabava ljudi ob različnih priložnostih.
Kot naročnik glasbene skupine je najpomembnejše, da prepoznate in prilagodite glasbo, glasbeno skupino, publiki oz. gostom, kateri prihajajo k vam, da bi se zabavali in imeli lepo ter pozabili na vsakdanje težave. Slavje ali prireditev mora ostati v enkratnem spominu za vsakega ki je bil udeležen oz. prisoten.
V naši glasbeni zasedbi 4 Live Band smo za vas pripravili zelo raznolik in širok glasbeni program sestavljen iz slovenskih, hrvaških, angleških in nemških glasbenih uspešnic od nekoč do danes. Glasbeni program zajema zabavno, rock, pop in narodno zabavno – domačo glasbo, ki je prav tako na zabavah nepogrešljiva – in to v izvedbi katere ne boste mogli pozabiti.
Naš nastop prilagodimo vašim željam, bodisi na domači rojstnodnevni zabavi ali na velikem gala plesnem večeru. Zmeraj naredimo vse, da se boste vi v naši družbi počutili najboljše. Za vaše dobro počutje poskrbimo tudi s povezovanjem programa ter animacijo. Z nami in v naši družbi ne bo nikoli manjkalo dobre glasbe in nepozabne zabave!
Torej, zakaj izbrati 4 Live Band!?
Ker smo enostavno najboljši, ko gre za vaše dobro počutje in vašo zabavo. Odlična glasba. Vrhunska animacija in povezovanje. Ker postavljamo nova merila na slovenski glasbeni sceni! Številni nastopi na vseh velikih odrih po Sloveniji s številnimi znanimi svetovnimi in slovenski zvezdami pa so le del referenc in razlog več, da nas na vaši naslednji zabavi spoznate tudi vi.
Se vidimo že kmalu!
 
kontaktna oseba: Miran Skok
GSM: 041 748 273
spletna stran: www.4live.si
e-pošta: info@4live.si
 

 
 
 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje