Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
APERITIV na poroki

Kaj bosta svatom ponudila za aperitiv?

Vsaka poroka je nekaj posebnega. In da bi bila vajina še bolj, lahko že na samem začetku svate presenetita s posebnim aperitivom.

Na vroč poleten dan jim lahko ponudita hladne osvežilne alkoholne ali brezalkoholne napitke.

  

V samem začetku, ko svatje prihajajo k vama domov, jim lahko ponudite limonado v lepo dekoriranih kozarcih. Ni potrebno da svate, že v samem začetku 'napijeta' z alkoholom. Dan je še dolg in vroč ter verjetno kar nekaj kilometrov vožnje pred vami. Verjetno bodo nad tako idejo veseli mladi in starejši. Kdor pa bi si želel kozarček žganja, pa se bo sigurno tudi našlo ali kozarec vina.

Verjetno vas bo aperitiv čakal, ko se boste pripeljali na lokacijo za civilni obred. Dogovorita se, da vama ponudijo bovlo, sangrijo ali kakšen čim bolj običajen koktail - mohito ali cuba libre. Po obredu pa seveda sledi penina.

S prihodom v gostišče oz. na lokacijo poročnega slavja, vam bodo zopet postregli aperitiv. Nikar ne ponudita svatom zopet penine, ki ste jo pili že po civilnem obredu. Če jim v tem dnevu nista še ponudila žganih pijač, je sedaj to lahko primeren trenutek.

Celotem seznam pijač, lahko obrneta po vajinih željah, vendar nikar jima cel dan ne strežita le žganih pijač in penine.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje