Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
City hotel Maribor

Poroka z najlepšim razgledom v mestu

Hotel City ima odlične pogoje za izvedbo sodobne urbane poroke, ki omogoča na enem mestu izvedbo  poročnega obreda in slavja do 300 oseb z živo glasbo ter prvo poročno noč v ekskluzivni suiti za mladoporočence. 

Pri pripravi poroke bomo skrbno prisluhnili vsem vašim željam, tako pri organizaciji prostora kot pri izbiri poročnega menija. Za svate zagotavljamo parkirišča v lastni parkirni hiši v treh podzemnih etažah hotela.

Urbana poroka v Hotelu City je gotovo nepozabno doživetje. Občutek intime, moderen ambient, odlična kulinarika in elegantna strežba predstavljajo pomembne detajle v mozaiku zadovoljstva mladoporočencev, saj je to eden najpomembnejših dni v njunem življenju.

Ekipa hotela City, v kateri sodelujejo izkušeni sodelavci za vsa področja, vama je na voljo pri organizaciji celotnega dogodka. Vajinemu dnevu se bomo skrbno in predano  posvetili, pa naj bo to organizacija celotnega dogodka, samo obred na najlepši terasi mesta ali pogostitev z zabavo.

Veselimo se in ponosni smo, da bomo z vama delili čudovite spomine na enega od vajinih najpomembnejši dni!

Kontakt:

Urška Ul
M:        +386 64 117 114

T:         + 386 2 62 12 513
E:       
poroke@cityhotel-mb.si

 

W:       www.cityhotel-mb.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje