Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Dolce Vita

Kakšna naj bo glasba na poroki in koga naj angažiramo?

 

 

To vprašanje si postavljajo vsi poročni pari, ki imajo namen dahniti svoj čarobni “Ja”.
Dejstvo je, da je od takrat, ko se zberejo vsi svatje v prostoru, kjer naj bi bila poročna zabava, v največji meri kako bo ta poročna zabava izpadla ,odvisno predvsem in v glavnem od glasbe.
 
Kakšna bo glasba, predvsem odločajo poročni pari, ki se o tem odločajo po večih kriterijih. Eni na osnovi kvalitete, drugi spet na osnovi cene.
 
DolceVita nismo med cenejšimi, smo pa sigurno eni izmed najkvalitetnejših.
To je tudi naše vodilo, biti v vsem dober. Naj si bo to repertoar, zvok, luč , garderoba, točnost, korektnost in sposobnost prisluhniti vsaki želji, ki jo ima poročni par.
 
Zato na vsaki poroki posebaj skrbno izbiramo repertoar, ki naj bi tisti večer
najbolje nagovoril prav vse udeležence poroke, tako mlajše, kot tudi starejše.
Jakost glasbe je zelo važna, zato z jakostjo ne pretiravamo, saj naj bi bila glasba
prijeten del zabave, ne pa mukotrpno čakanje , kdaj se bo končala “runda” .
 
Med pavzami po želji izvedemo tudi animacijski program (igre, družabne plese ipd.) vendar s tem ne pretiravamo, ter vselej pazimo, da je vse v mejah dobrega okusa in da z ničemer nikogar ne žalimo ali se iz njega norčujemo.
 
Naš glasbeni repertar je zelo obširen, od trenutno aktualnih pop hitov, do narodnozabavnih melodij, za ljubitelje plesa imamo standardne in latinsko ameriške ritme, ter skupinske plese, kjer se sprostijo prav vsi. Naš repertoar
je v celoti na ogled na naši spletni strani.
 
Dragi poročni pari!
 
vaša poročna zabava je samo enkrat, kupili ste si čudovito poročno obleko
vajini prstani so lepo oblikovani , izbrali ste odlično restavracijo, kjer bo poročna zabava, privoščite si temu primerno tudi kvalitetno glasbo, saj se je boste spominjali še na mnoga leta! 
 
 
 
 
Tel: 041 870 014
 
 
 

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje