Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Golden Light – vrhunska poročna fotografija

Pod znamko Golden Light smo združeni kreativni fotografi z bogatimi izkušnjami in širokim znanjem fotografije.

Raznolikost fotografskih stilov in inovativnost pristopov nam omogočata, da v vsakem okolju, vsakemu paru posebej podnudimo vrhunsko fotografijo, prilagojeno njunim željam in pričakovanjem.

Poroka je najpomembnejši mejnik življenja in čas velikega veselja. Vsaka poroka je edinstvena, tako za vas, kot za nas, zato se z vsakim parom pogovorimo o željah in pričakovanjih. Izdelamo natančen načrt in povsem oseben pristop, saj želimo, da fotografije odražajo počutje ljudi in vzdušje, ki si ga želite. Nevsiljivo beležimo intimne trenutke, sproščene podobe in vso lepoto dogodka. Naš cilj je ujeti zgodbo skozi vajine oči. Naše fotografije pripovedujejo o ljubezni, ki jo čutita.

Dobra poročna fotografija je nujna na vsaki poroki, saj se boste skozi slike lahko večkrat vračali v prijetne doživljaje tistega lepega dne. Odlikuje nas oseben pristop, velika angažiranost in obvladovanje raznolikih stilov.

Izkušnje so pokazale, da se najbolje obnese, če sta na poroki prisotna dva profesionalna fotografa. Pomembno je, da vas sprostita in nasmejita v vsakem trenutku, saj je poročni dan pogosto zelo intenziven, zato ni časa za ponovitve. Oba spremljata celoten dogodek in skupaj ovekovečita vaše najlepše trenutke, vi pa se lahko brezskrbno sprostite in kar najlepše doživite vaš dan.

Dolgoletne izkušnje, vrhunska oprema, oseben pristop in profesionalnost so garant za najkakovostnejše fotografije, ki si jih boste vedno z veseljem ogledali. Zaradi številnih zadovoljnih naročnikov in veselja ob ogledu končnih izdelkov vam lahko zagotavljamo, da boste z nami popolnoma zadovoljni.

Po končanem fotografiranju je na vrsti izbor fotografij, obdelava in grafična priprava. V grafičnem studiu izberemo najboljše fotografije, jih obdelamo in pripravimo za objavo ali tisk. Za najboljši učinek in vaše največje zadovoljstvo ročno obdelamo barve in zloščimo vsak piksel posebej.

Vse fotografije posnamemo v barvni tehniki, kasneje v grafičnem studiu pa izdelamo dva seta fotografij. Daljši set barvnih fotografij pripoveduje živahno in veselo zgodbo skozi lepoto barv, krajši črno-beli set pa je navadno bolj sproščen in igriv.

Poseben poudarek dajemo tudi kvalitetni izdelavi fotografskega albuma. Album ni le sklop lepih fotografij, ampak mora pripovedovati zgodbo celotnega poročnega dne, medsebojne ljubezni, družinskih vezi in prijateljske naklonjenosti. Vsak album je oblikovan v našem grafičnem studiu, tako da resnično odraža občutke poročnega dne. Album je ročno oblikovan po vaših željah in izdelan iz najboljših materialov. Vsak album je unikatno oblikovan, ima svečan izgled in osebno posvetilo, ki vama pritiče.

Celoten proces od načrta fotografiranja do končne izvedbe steče pri nas. Tako vam lahko jamčimo najvišjo kakovost vsakega od naših izdelkov in zgotovimo 100% zadovoljstvo. Ker verjamemo v svoje delo dajemo garancijo na vse naše storitve.

Naš stil fotografije je kombinacija umetniško dokumentarne, studijsko portretne in modno avandgardne fotografije. Skozi zmes teh stilov ter kombinacije barvne in črnobele tehnike ustvarjamo podobe, ki se za vedno vtisnejo v spomin. Živimo v realnosti, a navdihe iščemo v sanjah.

 

 

W: www.goldenlight.si

M: info@goldenlight.si

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje