Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Kako lahko prinesem poročne prstane k obredu?

V PROMAKu imamo mnoge ideje za take dekoracije.

Najbolj poznana oblika so blazinice za prstane. Blazinice so lahko bele ali smetanaste in okrašene s perlami, čipkami ali biseri.

Z dvema ločenima trakovoma privežemo vsak prstan posebej.

Zelo lepo se prstane priveže na blazinico s širokimi trakovi. Tako prstani stojijo pokonci in je to krasna dekoracija za fotografiranje. Trakovi so lahko tudi v različnih barvah. Lepa poročna dekoracija izpeljana iz ideje poročna vabila ali naprsni šopki  je velika svilena gerbera. Na njej sta prilepljena dva trakova, ki držita poročna prstana. Tako gerbero vam na dolgem peclju prinese deklica ali družica, ali priča….

Prstane lahko privežemo tudi na velik list lokvanja, ali pa na dva cvetova vrtnic v barvi poročnega šopka, ali barvi, ki smo jo izbrali za poročno vabilo, naprsne šopke ali konfete. Poroka naj ima samo eno barvno noto.

Tako kot je blazinica je lahko tudi košarica za posip cvetnih listkov pred nevesto in ženinom.

Svileni cvetni listki za posip so lepa dekoracija tudi za poročne mize. Lahko so najprej položeni tekači za mize v izbrani barvi, po njih pa posuti cvetni listki.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje