Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
LASNI PODALJŠKI

Pot do sanjske poročne frizure.

Poročni dan – popoln in sanjski

Želja vsake neveste je, da bi na svoj poročni dan izgledala sanjsko ter da bi na gostih in predvsem na svojem bodočem možu pustila nepozaben vtis. Skoraj ni neveste, ki bi želela svoj pomembni dan prepustiti naključjem. Zato se načrtovanja loti že vnaprej. Področje, kateremu nevesta nameni ogromno pozornosti, je prav gotovo njen zunanji videz. Pri tem so v središču predvsem tri stvari: obleka, ličenje in frizura. Vse tri komponente se morajo skladati in nevesti podariti neskončno lep videz, ki ga bo na veliki dan s ponosom nosila in se ga spominjala do konca svojih dni. 

 

Poročna frizura – središče nevestinih pričakovanj

Frizura je ena izmed lepotnih področij, kateremu ne le nevesta, ampak nasploh ženske, namenijo veliko pozornosti. Pravilna izbira barve, oblike in dolžine je namreč bistvenega pomena za nas izgled. S pomočjo frizure izražamo naše počutje, zato je zelo pomembno, da izberemo tisto, ki nam resnično pristaja in laska naši osebnosti. Vsaka nevesta si želi, da bi bilo njeno naglavno okrasje najlepše. Poleg tega pa je potrebno upoštevati tudi dejstvo, da mora frizura obdržati svojo obliko najmanj 24 ur ter da mora prenesti kakršnokoli vreme. Konec koncev pa si vsakdo želi tudi to, da ta storitev ne poseže preveč v naš žep, saj je stroškov za poroko že tako in tako dovolj.

 

Lasni podaljški – odlična rešitev za vaš poročni dan

Razmišljanja o tem, kakšno pričesko izbrati za svoj poročni dan, so lahko zelo naporna. Nevesta se največkrat omeji na obstoječo dolžino in barvo las. Vendar pa je možnosti za eksperimentiranje ogromno. S pomočjo lasnih podaljškov ima nevesta velik vpliv na bistvene značilnosti las:

·            dolžino

·            barvo

·            volumen.

 

Če je nevesta sicer kratkolasa, si lahko s pomočjo lasnih podaljškov pričara nepozabno lepe dolge lase, ki jo bodo prelevile v prelestno vilo. Nevesta lahko izbira med najrazličnejšimi odtenki lasnih podaljškov. Slednji se naravni barvi las popolnoma prilagodijo. Poleg tega pa vam lasni podaljški nudijo neizmeren volumen, ki bo brez uporabe kemičnih sredstev obstal ne le 24 ur, ampak vse naslednje dni, ko boste nosile lasne podaljške.

 

Lasni podaljški – cenovno najugodnejša in nevesti najprijaznejša odločitev

Lasni podaljški so odlična rešitev za vse neveste, ki želijo imeti sanjsko frizuro, vendar pa hkrati zanjo ne želijo odšteti prevelikega bogastva. Prednost lasnih podaljškov pa je predvsem ta, da boste novo pridobljeno frizuro lahko nosile še dolgo po poročnem dnevu. Poročne pričeske so namreč namenjene zgolj enemu dnevu. Vendar pa, če želite svojemu videzu ponuditi najboljše in samozavestno korakati skozi življenje, si privoščite spremembo, ki bo za vaš žep najugodnejša in najkvalitetnejša. Z lasnimi podaljški boste pridobile vse, kar si želi vsaka nevesta in ženska: popolno dolžino, perfektno barvo in bujen volumen.

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje