Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Piknik poroka

Danes je vse bolj popularna 'piknik' poroka.

Zamenjajta gostilno ali dvorano za domač travnik. Svatom priredita sproščeno druženje ob dobri hrani in osvežujočih napitkih.

Piknik poroka naj ne traja do zgodnjih jutranjih ur. Zaključita najkasneje do polnoči.

Naj ima narava svoj čar v poznem popoldanskem času in takrat ko se zvečeri. To je pravi trenutek, ko bosta kot mladoporočenca razrezala torto. Ob soju svečk v lanternah in visečih papirnatih lampijonih.

Ob močnem soncu postavita senčnike, spodaj pa naj mizo polnijo bezgov sok, domača limonada in narezano sadje. Ko pa se bo za nekaj stopinj shladilo, naj mojster žara speče  zelenjavo s svežimi zelišči, domač krompir, fileje rib in nekaj mesa. Na koncu ne pozabita na sladoled.

Poskrbita da se bodo lahko vsi svatje usedli. Mize okrasita s travniškim cvetjem, ki ga postavita v različne oblike steklenic ali pa lončke svežih zelišč. Zraven v steklene lončke (kisle zelenjave) postavita čajne svečke. Vsa steklovina, ki jo bosta uporabila je lahko porisana z otroško domišlijo ali pa okoli steklenic ovijta vrv.

Svatje in družini med seboj naj tekmujejo med zabavnimi športnimi igrami.

 

Materiali ki ga uporabita: prazna steklena embalaža, žaklji, papirnate vrečke, prazne konzerve.

Barve: čim bolj pisani odtenkai.

Cvetje: poljsko cvetje, ki mora nujno biti v vodi, zelišča, zelenjavna dekoracija.

 

foto: pinterest

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje