Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Polona Avanzo - Polslona

Rada fotografiram poroke, lovim trenutke veselih, nasmejanih, čustvenih svatov in ljubezen med ženinom in nevesto.

Želim ustvariti najlepši spomin na ta čudovit dan in hkrati sproščeno vzdušje ob fotografiranju. Ni lepšega kot dan, na katerem se združita dve poti in začneta novo skupno pot na kateri se bo morda še kdo pridružil. Na ta dan se veselimo sedanjosti in gledamo v prihodnost.

 

Te trenutke vam želim pomagati ohraniti, da ne boste nikoli izgubili tega optimizma poročnega dne.
Moja fotografska pot se je začela v srednji šoli, ko sem si za delovni tabor sposodila mamino Minolto, katero so mi na taboru tudi ukradli. Želja da bi imela “zaresen” fotoaparat, se mi je izpolnila za maturo. Tako se je začelo moje “počitniško fotografiranje”. Sledilo je obdobje temnice in črnobelih filmov. Z nakupom digitalnega fotoaparata za diplomo ob zaključku študija gozdarstva, pa sem se zadeve lotila resneje. Najprej z dvema tečajema fotografije, dvema udeležbama na delavnici reportažne fotografije Fotopubu in nazadnje s dodatnim študijem fotografije na Vist-u (Bolonjski program študija fotografije).
Ker verjamem v nove inovativne pristope, se trudim da bi bil moja fotografija vedno sveža in kreativna. Hkrati pa želim ujeti pristna človeška čustva. Tako sem dodala k svoji ponudbi tudi nekaj novosti. To sta fotografiranje ženina in neveste na klasičen fotoaparat (Hasselblad) srednjega formata. Verjetno se vsi strinjamo, da fotografija posneta na film deluje drugače. V nas vzbuja nostalgičnost in s svojo neperfektnostjo dodaja fotografijam romantičen pridih. Fotografije nato skeniram in mladoporočenca jih lahko uporabljata kakor sta navajena z digitalnimi različicami.
Druga novost je bolj novodobna in vključuje socialna omrežja, ter ažurnost. Večina poročnih fotografij slej kot prej pristane na facebooku in podobnih omrežjih. Tako se lahko dogovorimo, da sproti posnamem fotografije še s telefonom (iPhone) in jih obdelane objavljam na izbranih socialnih omrežjih. Tako bodo lahko tudi tisti, ki se niso mogli udeležiti poroke sproti spremljali dogajanje in doživljali poročni dan .
To sta seveda samo dve novosti v široki poročni ponudbi saj se zavedam, da je to enkraten dogodek in ga je potrebno čim lepše obeležiti. Zavedam se, da je to odgovorna naloga in se je vsakič znova lotevam z vso resnostjo, a hkrati ne želim pozabiti na razigranost in veselje tega dne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje