Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
POROČNA TORTA

Na koncu vedno pride nekaj sladkega.

Ob 24.00 uri, se postreže poročna torta. Takrat mladoporočenca postaneta mož in žena ter skupaj zarežeta v prvi kos torte.

In kakšna naj bo poročna torta? Izberita vsaj dva okusa: čokoladnega in sadnega. Nikakor ne pretiravjta z velikostjo torte. Točno toliko kot je povabljenih svatov ali raje kakšen kos manj. Torte 100% ne bo zmanjkalo.

Kakšna pa naj bo po obliki? Kvadratna, okrogla, monoporcijske tortice, oblečena v tičini maso, oblita s čokolado, obdana s čokoladnimi oblanci ali pa celo 'naga' poročna torta. Lahko je polna okraskov ali pa čisto preprosta. Naj bo v stilu z vajino poroko. Predvsem pa naj bo dobra po okusu!

Klasična torta

Monoporcijske tortice

Čokoladna torta

Sadna torta

'Naga' poročna torta

 

Foto: pinterest.com

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje