Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročni atelje BELI CVET

Poročni atelje Beli cvet je manjši poročni salon, ki se s svojo ponudbo in storitvami trudi, da bi vam polepšal dan in vam izpolnil želje ali uresničil sanje glede vašega poročnega dne.

Nahajamo se v industrijski coni Trzin, mimo piramide skoraj čisto pod gozdom. Za naše stranke imamo zagotovljeno parkirišče.
V našem salonu nudimo široko izbiro poročnih oblek različnih modelov, barv in velikosti. Prav tako lahko izbirate med različnimi modnimi dodatki, kot npr. boleri, šali, rokavice, tančice, podvezice in nakit kot dodatek k vaši poročni obleki, ter kot dopolnitev vašega osebnega stila. Obleke in dodatki so na voljo za izposojo ali nakup. Poleg standardnih šiviljskih popravkov, ki poskrbijo da je obleka primerna za nevesto in njen poročni dan (krajšanje, oženje, širjenje, dodajanje/odstranjevanje naramnic, …) kot možnost nudimo tudi spremembo detajla, barve ali pa celotne obleke.
Nudimo tudi druge storitve, ki pripomorejo k sanjskemu poročnemu dnevu, npr. pomoč pri organizaciji, izposoja blazinic za prstane, izdelava vabil, naprsnih šopkov in konfetov, brez skrbi pa nas lahko povprašate tudi samo za nasvet, brezplačen, pa včasih še kako potreben.
Stranke obravnavamo individualno in se trudimo uresničiti željo in doseči naš končni cilj – zadovoljstvo naših strank na njihov sanjski poročni dan. Pri vsaki nevesti je pomembno, da se v poročni obleki počuti tako dobro, kot v njej tudi prečudovito zgleda.
Za obisk in pomerjanje se lahko naročite na tel. št. 040/345-248 ali na email: atelje.belicvet@gmail.com, saj se bomo le tako lahko posvetili samo vam in vašim željam in poskrbeli, da bo del vaših priprav nepozaben in brezskrben.
Oglasite se pri nas v našem ateljeju in si oglejte našo ponudbo, morda se vaša sanjska obleka za vaš najlepši dan skriva prav pri nas.
 
 
Poročni atelje Beli cvet
Naslov: Peske 1, 1236 Trzin
Tel: 040/345-248
Spletna stran: www.belicvet.si
Mail: atelje.belicvet@gmail.com

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje