Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Letos zelo zanimiva in modna barva menta ali nežno turkiz modra barva tudi za poroke

Letos zelo zanimiva in modna barva menta ali nežno turkiz modra barva tudi za poroke.

Poroka v tej menta nežno turkiz barvi je izredno modna, posebna in učinkovita. Dekoracija za poroko mora biti vedno pomešana z veliko bele barve, saj samo tako zažari v svoji lepoti. Krasno se kombinira s kristali. Tako postane poročna dekoracija zelo svečana.

Naš poročni kotiček PROMAK na Tržaški 135 v Ljubljani ima poseben del posvečen prav tej barvi. Letos jo masovno že vidimo v izložbah ali na ulicah, torej to je naša nova modna barva!
 
Pazite, to ni modra »baby« barva. V PROMAKU imamo že celoten izbor tudi v tej barvi.
Krasni so naprsni šopki, saj imamo v menta turkiz barvi trakove od 3mm do 3cm, pa tudi rožice ali druge dodatke. S trakom ali rožicami lahko okrasite tudi škatle za pecivo.
 
Naša poročna trgovina pa ima tudi material za poročna vabila ali zahvale. Kupite lahko pole svetlečega papirja ali pa že zrezana vabila, ki jih okrasite v želeni barvi. V menta barvi so tudi tekači za mize ali pa dekoracija za avtomobile.
 
 
 
 
 
 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje