Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Salonski orkester Lucky & The Pipes

POROČNI ZVONOVI IN STRUNE SRCA

Draga zaročenca, pomislita, kako bi bilo, če bi vaju že zjutraj tistega samo vajinega dne z radijskega sprejemnika pozdravili zvoki nežne instrumentalne  glasbe. Umirjeni akordi skladbice Irena bi vama pomagali krmariti po morju prijetnih zadolžitev in, ko bi se bližal veliki moment, bi nevesta ob spremljavi poročne koračnice enajstčlanskega orkestra varno in suvereno zakorakala polnejšemu delu življenja nasproti. Vajin najlepši dan bi okronala prisotnost po dveh flavt, klarinetov in violin, viole, kitare, bas kitare, bobnov in čela, ki bi v sozvočju z glasom pevcev zadoneli Ave Marijo vama v blagoslov.

V orkestru Lucky and the Pipes si želimo ustvarjati nepozabno vzdušje. Z velikim veseljem in iskrenim navdušenjem smo delili poročni dan že s številnimi mladimi pari, ki so nam zaupali glasbeni del svoje slovesnosti. Poskrbeli smo za nemoten, gladek, predvsem pa globoko doživet potek obreda. Skladbe kot so: Poletna noč, Brez besed, Nora je misel in Kot nekdo, ki imel me bo rad, so v naših rokah pravi balzam za dušo. Na prvi ples se z nami lahko podate ob zvokih vsem priljubljenih melodij tanga, valčka ali evergreena, vaši gostje pa se bodo lahko poveselili ob celovečernem igranju ritmov jazza, sambe in polke.

Med nami so študenti glasbe, anglisti, ekonomisti,........................... in pravniki, zato nismo nič drugačni od vaju. Enako kot vama, tudi nam zaigra srce, ko zaslišimo kaj ušesom prijaznega. Ob dopoldnevih se posvečamo študijskim in službenim obveznostim, ob popoldnevih pa poprimemo za inštrumente, da nas glasba ponese v druge svetove. Sprehodimo se po evropskih prestolnicah (Katjuša, Krakovjak, Der Zar und das Maedchen) ali pa se podamo na planino k osamljenemu pastirju (Einsamer Hirte, Melodije srca), na večer pa ob vonju slovenskih nageljnov z balkonov  prisluhnemo dekliškim tožbam (Oj, sestrica, Zvezde žarijo, Ti nisi taka). Kdaj drugič se  prepustimo čarom španskih zapeljivk (Carmen) ali prijetni sapici s plantaže bombaža (Summertime), potem pa se kot ptič ustavimo na vrhu Andov (El condor pasa) in okusimo svobodo (La Cucaracha). Kot biseri so note čudovite Barcarole, zasanjata nas She in Fascination, včasih pa še nas zasrbijo pete ob One note sambi, Rock me baby, Waterlooju, Funky townu in Wave.

Da, tako nas glasba povezuje. Želimo si, da bi bila del tega tudi vidva.

Ko bosta stopala na samo vajin dan najlepši pravljici nasproti, naj vama srce igra od sreče - in to je zagotovo najslajša možna glasba.

 
Kontakt: Srečko Cizelj
Telefon: 041 474 343

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje