Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poiščite svoj novi dom na naši novi spletni strani

Sanje o novem stanovanju so uresničljive!

Misel o nakupu stanovanja se lahko zdi kot pravljica. A s stanovanjskim kreditom je to uresničljiva pravljica. Ne glede na to, ali se odločate za nakup novega doma ali prenovo starega, je pomembno imeti dobrega finančnega partnerja z ugodno ponudbo stanovanjskih kreditov. Z veseljem smo vam na voljo!

Na novem spletnem mestu www.nkbm.si/nepremicnine ne prezrite naše ponudbe nepremičnin. Izbirate lahko med več kot 260 nepremičninami, prav tako lahko preverite ugodno financiranje za določene nepremičnine. Zagotovo boste našli kakšno stanovanje zase in vaše sanje bodo lahko postale resničnost.

Z novo spletno podstranjo bodo imeli vsi, ki iščejo informacije o nepremičninah na trgu, dostop do vseh pomembnih informacij o nepremičninah omenjenih družb kar na enem mestu. Že na vstopni strani bodo izpostavljene tudi vse družbe lastnice nepremičnin, vključno s kontakti, top ponudbami, novostmi in drugimi zanimivimi informacijami.

V Novi KBM ponujamo ugodne stanovanjske kredite z ročnostjo do 25 let tako za komitente kot nekomitente. Že s samo 63 evri na mesec si lahko uresničite kakšno večjo željo in posodobite svoj dom. Kredit lahko odplačuje več družinskih članov hkrati, pri čemer je strošek odobritve enkraten. Do konca leta vam ponujamo v Osrednji Sloveniji, Luciji in Kopru še posebej ugodne kredite s 6 –mesečnim euriborjem in pribitkom 2,5 o.t. Pri Novi KBM lahko izbirate med klasičnim stanovanjskim kreditom, stanovanjskim kreditom z odlogom odplačevanja do šest mesecev in Eko stanovanjskim kreditom. Prednosti stanovanjskega kredita z odloženim odplačilom so, da pričnete odplačevati kredit šele šest mesecev po najetju. Če si želite okolju prijazen dom, se odločite za Eko stanovanjski kredit. Pri kreditih za ekološke naložbe je obrestna mera še ugodnejša, nižji so tudi stroški odobritve. Poraba denarja je namenska in nakazilo se izvede na račun izvajalca storitve. Vsi, ki še niste komitenti Nove KBM in bi želeli pri njej najeti stanovanjski kredit, lahko to postanete in ste tako deležni še dodatnih ugodnosti.

Za vas so namreč pripravili Paket dobrodošlice, ki med drugim vključuje brezplačno enoletno vodenje osebnega računa s plačilno kartico Activa Maestro, enoletno brezplačno članarino za plačilno kartico z odloženim plačilom Activa MasterCard, Activa Visa ali Karanta, prvo brezplačno odobritev dovoljene prekoračitve v enaki višini kot pri prejšnji banki, brezplačen pristop in enoletno uporabo spletne banke Bank@Net ter brezplačno izdajo Monete za plačevanje z mobilnikom. Novim komitentom bo stanovanjski kredit odobren ob predložitvi pregleda poslovanja s prejšnje banke za zadnjih pet mesecev in po prejemu prvega rednega priliva na novi račun pri Novi KBM.

Izračun EKO kredita na 15 let na dan 16.10.2013:

Skupni znesek kredita: 80.000,00 EUR
Mesečna obveznost: 544,46 EUR 
Število obrokov: 180 
Stroški odobritve: 138,00 EUR 
Stroški odplačevanja: 0,00 EUR 
Skupni stroški kredita: 18.140,80 EUR 
Efektivna obrestna mera: 2,85% 
Skupni znesek za plačilo: 98.140,80 EUR 

Pri izračunu je bila uporabljena obrestna mera 2,791%, izračunana na osnovi referenčne obrestne mere 6mesečni Euribor v višini 0,341% in marže v višini 2,45%.

Stroški odobritve veljajo za komitente banke. V izračun EOM zaradi trimesečnega roka porabe niso vključene interkalarne obresti. EOM se lahko spremeni, če se spremeni obrestna mera, stroški odobritve in odplačevanja kredita ter datum odobritve kredita. Banka kredite obrestuje po sestavljeni fiksni letni obrestni meri. V izračunu je kot osnova uporabljen EURIBOR, veljaven na današnji dan. Marža, določena na letni ravni, je v izračunu fiksna. Spoštovani, želeli bi vas opozoriti, da je izračun informativne narave in za banko ni zavezujoč. Znesek kredita, doba odplačevanja in stroški odobritve ter odplačevanja so odvisni od poslovanja kreditojemalca. Podrobnejše informacije in natančen izračun lahko dobite v vseh poslovalnicah naše banke.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje