Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
VIDEO SNEMANJE JPL

VIDEO JPL je mlado podjetje zgrajeno na nekajletnih družinskih snemalnih izkušnjah.

Zagotavljamo kakovostno snemanje z montažo in slikanje porok, večjih prireditev, koncertov in pomembnih življenjskih dogodkov z eno ali več profesionalnimi kamerami in usposobljenimi snemalci ter izdelujemo predstavitvene filme. Poskrbimo za kvaliteten zvok, HD video format, avtorsko glasbo in ostalo produkcijo. Prav tako vam nudimo razmnoževanje DVD - jev in CD – jev ter presnemavanje iz VHS, VHS – C, mini DV in Super 8 kaset na DVD ter presnemavanje iz audio kaset na CD – je in računalnik. 

 

Poročni dan

Poročni dan je večja prelomnica v vajinem življenju. Želimo vama podariti trajen spomin nanj.
 
Snemanja ali fotografiranja vsake poroke se lotevamo z vnemo in odgovornostjo. Naša naloga je, da posnamemo ali poslikamo vse bistvene dele poročnega dne, predvsem vajine osebne momente, trenutke z družino, prijatelji in ostalimi svati.
 
Nastal bo poročni film, ob katerem bosta lahko kadarkoli ponovno občutila takratna čustva in obudila spomin na vajino zavezo poročnega dne. Film je smiselno zmontiran, podložen z glasbo, opredeljen z menijem, na unikatnem DVD ploščku in ovitku (Blu-ray HD) ali pa v računalniškem HD formatu.
 
Uvodno srečanje

Najprej se dobimo na kratkem spoznavnem srečanju, kjer se bomo pogovorili o programu poroke, lokacijah in vseh ostalih podrobnostih. Rezervirali bomo termin poročnega dne in ugotovili kakšna oblika snemanja in izdelava poročnega filma je za vaju najbolj ustrezna.
 
Kaj vama nudimo?

Glede na organizacijo vaše poroke ponujamo več različnih vrst izdelave filmov poročnega dne tako, da bosta zlahka izbrala kar vama najbolj ustreza.:
·             predporočni film (možnost prezentacije na zabavi)
·             poročni film dolžine 1 ura, povzetek celotnega dne z menijem dogodkov
·             filmi celotnih dogodkov v kompletu na 3 do 4 DVD – jih z meniji dogodkov
·             kratki poročni film dolžine 10 min.
·             poročni videospot dolžine 3 - 4 min. ob spremljavi glasbe po vašem ali našem izboru
·             poročni videospot dolžine 2 min. ob spremljavi glasbe po vašem ali našem izboru
·             slideshow poročnih slik
 
Naša snemalna tehnika in potek poročnega dne

1.    Odhod od doma: Po navadi se dan začne v dopoldanskih urah. Prvi/a snemalec/ka začne snemanje pri nevesti; ličenje, frizer, obleka, druženje. Drugi snemalec pa obišče dom ženina, kjer se prav tako začne s snemanjem priprav, prihoda svatov, druženje, nato pa sledi odhod po nevesto, šranga, prevzem neveste s strani ženina in odhod na civilno ali/in cerkveno poroko.
2.  Civilna in cerkvena poroka: Obe poroki se snemata z dvema kamerama oz. po dogovoru. Poskrbljeno je za kvaliteten zvok, saj velikokrat dogodka nista dobro ozvočena. Posname se prihod svatov, pogostitev, prav tako druženje in čestitke svatov po poroki. Skupinska slika.
3.    Fotografiranje: Vmes ali potem je slikanje mladoporočencev na izbranem kraju. Fotografiranje se tudi snema, kar se uporabi tudi za poročni videospot.
4.    Zabava ali ohcet: Sledi še zabava, kjer je prisoten en snemalec. Zdravljica, poročni ples, govori, zahvale, šale, ples, pogostitev, druženje. Dogodek se snema do razreza torte. Vse dodatno lahko po dogovoru.
 
Po poroki

Ko je poroka končana, se naše delo nadaljuje v studiu, kjer posnetke skrbno pregledamo in začnemo z montažo poročnega filma. Lahko uporabimo vajine najljubše skladbe. Izdela se design za potisk DVD/Blu-ray ploščka in ovitka. V osnovni ceni dobite 1 komplet. Po naročilu se pripravi večja količina DVD - jev s poročnim filmom, ki se ga lahko podari staršem, sorodnikom in prijateljem. Po navadi video filme končamo 2 - 3 tedne po poroki.
 
Vajin dan poroke bo nepozaben začetek skupne življenjske poti, ki si ga bosta z veseljem ponovno ogledala.
 
 
Za vse dodatne informacije smo vama na voljo:
 
VIDEO JPL – video prikazovanje idej
Primož Lazar s.p.
Prelog, Prečna pot 6
1230 Domžale
VIDEO JPL
Telefon: +386 31/736 146
 
 
 
 
 
 
 
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje