Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Snemanje poroke

Snemanje poroke - smo poklicni ustvarjalci z 20 let izkušenj v svetu filma in televizije.

 

V zakonu pridejo tudi težki trenutki. Pogovor in spomini na poročni dan pa imajo vselej blagodejni vpliv nanje. Prižgana poročna sveča ali ogled fotografij, spomni na vajin dan.
Kaj pa čez mnogo let, ko sveča dogori in spomin vse težje obuja žive podobe in glasove iz fotografij?
 
Tekoč in čudovito gledljiv poročni film, z repom in glavo, odličnim in smiselno sestavljenim zvokom, ter mnogimi detajli s poročnega dne, ki jih na tisti dan nista spravila v spomin, vselej spomni na žar sveže zaljubljenosti. Moji filmi so ustvarjeni za pogosto ogledovanje. Pari jih gledajo pogosto in mnogokrat, ker so zabavni in gledljivi, tudi po večkratnem ogledu.
 
Snemanje poroke je neponovljivo, zato vama jamčim edinstveno estetiko posnetkov in zmontiran unikaten celovečerni poročni film, kakršnih na našem trgu ni. Filmi so snemani dokumentarno, kot se je zgodilo, vendar obravnavani in posneti kot celovečerni poročni film. Torej gledalca popeljejo skozi celoten poročni dan, na način, da vsebuje veliko celih in povezanih dialogov, avtentične glasbe in petja, ter vse bistvene dogodke, obogatene z obrobnimi dogajanji na večih lokacijah hkrati. Marsikatero izmed prikazanih zgodb mladoporočenca nikoli nista doživela, saj sta bila med tem drugje (sta se urejala, fotografirala, ali poročala).
 
Snemanje poroke izvajamo z več kamerami, za njimi stojimo poklicni in izobraženi snemalci in montažerji. Pri delu uporabljamo posebne mikrofone, luči, odsevnike in drugo nujno potrebno opremo. Kljub temu pravijo, da nas na poroki "ni videti", saj naš namen ni snemati nelagodja prisotnih ampak biti diskreten in ujeti najbolj srečne trenutke.
 
Poustvariti avtentično vzdušje na kar najvišji ravni, je največja mojstrovina in unikatna konkurenčna prednost mojih filmov!
 
Da bi to dosegli, mi ne le "snemamo poroke", kot je to v navadi reči. Filmi so nujno zmontirani v celoti: vsak kader in vsak zvok je premišljeno umeščen. Končani poročni filmi so estetsko povezana celota, ki verno poustvarja občutke poročnega dne - torej celovečerni film z vama v glavnih vlogah.
 
V vsak poročni film je vloženih od 150 do 300 delovnih ur, za kar res dvomim, da imam konkurenco v Sloveniji. Tudi vajin poročni film bo narejen z vsem srcem in s strastjo, ki jo gojim do poročnih filmov že od leta 1993.
 
Praviloma pred vsakim snemanjem opravim tudi ogled prizorišča, če le imata mladoporočenca posluh za kakovost. Za snemanje se dogovorimo na osebnem sestanku, kjer vaju seznanim z možnostmi in izvedljivostjo vajinih želja. Snemamo lahko ne le s stojala in stabilizatorja slike, temveč tudi med vožnjo, iz zraka in pod vodo. Tako se lahko na stara leta opazujeta s ptičje perspektive, ali kako sta se vrgla v morje, pa iz veliko bolj ali manj nenavadnih perspektiv. Predlagajta vajine želje. Verjetno so izvedljive.
 
                                                                              MIHAEL TOMINŠEK, 2013
 
Za več informacij in video primerov si oglejta www.snemanjeporoke.eu
 
 
Še nekaj podatkov o izvajalcu:
 
SNEMANJE POROKE vodi avtor in dolgoletni poklicni snemalec in montažer Mihael Tominšek. Znanje si nabira od leta 1993 kot redni montažer na TV novo mesto, TV3 in TV Slovenija, ter kot montažer in oblikovalec zvoka pri igranih, celovečernih dokumentarcih za zasebne produkcijske hiše. Od leta 2002 samostojni podjetnik in filmski ustvarjalec. V rednem sodelovanju z večimi poklicnimi in šolanimi snemalci, ter oblikovalci filmskih umetnin, ustvaja nepozabne celovečerne dokumentarne poročne filme.
 
Snema, in tudi dostavlja, se izdelke v HD formatu, že od leta 2008. Posnetki so obdelani z licenčno programsko opremo in izvajalec ima prijavljeno uradno obrt, kar ga postavlja v ozko skupino slovenskih ponudnikov »snemanja porok«, ki ne delajo na črno.
 
Podatki o podjetju:
CD mikelis, Mihael Tominšek s.p.
Dobrava 14, 8222 Otočec
031 656 284
07 30 99 201

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje