Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Studio528

Zgodbe nastajajo same, mi jih le zapišemo.

Verjamemo, da mora človek v življenju početi tisto, v kar verjame. Ker verjamemo v sanje. Ker verjamemo v moč podobe. Ker verjamemo v ljubezen. 528 je frekvenca ljubezni. Z njo vibrirata vidva – in z njo je prežeto naše delo. 
 
Studio528 smo ljudje, ki delamo s strastjo, ljubeznijo in predanostjo. In ki nam je v čast, da smo lahko ob vas v najpomembnejših trenutkih v vašem življenju. To odgovornost jemljemo zelo resno, zato bomo s profesionalnostjo, zanesljivostjo in kakovostjo upravičili vaše zaupanje.
 
Vaše zaupanje nam pomeni vse, saj nam omogoča, da delamo s strastjo, ljubeznijo in brezkompromisno predanostjo. Da delamo tisto, v kar verjamemo. Smo profesionalni, zanesljivi in zelo diskretni. In kako nam to uspeva? Na poroko pridemo trije, fotograf in dva snemalca. Vsi imamo vrhunsko opremo (tudi rezervno) in veliko izkušenj. Na poročni dan delamo ves čas in smo vsepovsod, da ujamemo vse čarobne trenutke in iskrena čustva. Pri tem ostajamo karseda neopazni. Zavedamo se, da je to vajin dan in da sta vidva zvezdi! Pri delu zato upoštevamo vajine želje in okus – vsako poroko od začetka do konca upodobimo po meri para.
 
Kaj ponujamo? V našem paketu je vse, res prav vse, česar se bosta spomnila ali si zaželela. To nam bosta lahko povedala na našem prvem druženju, na sestanku, kjer se bomo pogovorili o vama, o tem, kako si dogodke, predporočne in poročne, predstavljata. Svoje zamisli si lahko zapišeta in ne bodita presenečena, tudi mi bomo postavili kopico vprašanj. Pred kamero in objektivom bosta prvič zasijala na zaročnem fotografiranju in snemanju, ki potekata, kjer si izbereta – lahko doma, lahko pa tudi pod vodo, v hribih ali na vrhu Eifflovega stolpa, kar imata najraje; pridemo povsod. Če želita, izdelamo poročno videovabilo, ki ga bosta z veseljem linkala. Lahko pa tudi videozahvalo.
 
Kaj pa dan, ko si bosta dahnila «Da«? Neprecenljive spomine nanj bomo skupaj z zaročnimi fotografijami prelili v vrhunsko oblikovano fotoknjigo, natisnjeno na luksuznem umetniškem fotopapirju, varno spravljeno v prestižni škatli iz masivne orehovine z lasersko gravuro, in še dve manjši fotoknjigi, da z njima razveselita svoje starše. V škatli sta še dva s 24-karatnim zlatom prevlečena USB-ključka, na katerih bodo vse fotografije, e-knjigi in seveda vajin video: ta ne bo dolgometražni celovečerec, temveč moderen videospot. Ker spoštujemo avtorske pravice, bomo za glasbeno podlago v njem kupili ustrezno licenco. Če pa bosta želela, lahko naredimo tudi krajši (15–20-minutni) filmček.
 
Galerijo svojih fotografij bosta našla tudi na naši spletni strani. Po želji vama jo bomo zaklenili z geslom po vajini izbiri. Video bo dostopen tudi na portalu Vimeo, po želji bo prav tako zaklenjen z geslom. Jamčimo vama dolgoročno arhiviranje vsega posnetega gradiva.
 
P. S.: Po poroki bomo po želji z veseljem spremljali in upodabljali tudi druge pomembne dogodke v vajinem življenju: prvi otrokov nasmeh in njegov prvi zobek, prvo obletnico poroke, zlato poroko ... in vse vmes. Ti neprecenljivi spomini niso del ponudbenega paketa za fotografiranje poroke – vendar lahko fotografiranje poroke postane temelj našega medsebojnega sodelovanja in zaupanja, ki bo trajalo še dolgo po tem.    
 

Zgodbe nastajajo same, mi jih le zapišemo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt:
 
Studio528
Milana Klemenčiča 3
5279 Ajdovščina
tel: 05 99 73 073
mob.tel: 040 121 799

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje