Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Ujeti trenutek – družinska in poročna fotografija

Pozdravljena zaročenca,

 
res bom vesel, če si bosta vzela nekaj časa in kliknila na povezavo www.ujeti-trenutek.com in si ogledala nekaj poročnih galerij.
 
Jaz bi seveda z veseljem tudi za vaju lovil trenutke in s fotografijami pričaral zgodbo vajinega poročnega dne. A nočem vaju prepričevati z besedami, če vama je všeč kar vidita, bi vaju zelo rad spoznal.Moj cilj je skozi objektiv ujeti vse drobne trenutke, vsak bežen dotik, vsak iskren nasmeh... in prikazati zgodbo poročnega dne, da bosta lahko vidva, kot tudi vajina družina in prijatelji podoživljali ta dan še dolgo. Res sem vesel, da je fotografiranje čisto naključno postalo del mojega življenja, a najpomembnejše tri stvari imam doma. Žena Pika, hčerkica Nika in sinček Nejc so tisti iz katerih črpam navdih, oni so tisti, ki so me naučili kaj je ljubezen in oni so tudi tisti, zaradi katerih začutim čustva in energijo drugih, ter jih uspešno beležim  v svoj fotoaparat.
 
Če si bosta morebiti zaželela ohraniti spomin na nosečniški trebušček, malo dišečo štručko v prvih dneh življenja, vajinega sončka ob prvih korakih ali kar celotne družinice, pa bom z največjim veseljem postal del vašega življenja in za vas lovil te pravljične trenutke skozi svoj objektiv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kontakt:
Ujeti trenutek – družinska in poročna fotografija
Jure Pirc
+38640388511
info@ujeti-trenutek.com

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje