Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
DOGLED - poročna fotografija

Poročni dan je za mladoporočenca magičen, poln dogajanja in toplih občutkov. Nekaj edinstvenega.

Fotografija je idealen način, da dan ostane v trajnem spominu, saj za prikaz in obujanje tega enkratnega dogodka ne potrebujete elektrike, baterij, medij za prikazovanje ne zastari.

Fotografiranje poroke je umetnost, ki zahteva fotografovo predanost, natančnost in sposobnost prisluhniti željam para. Želimo si, da bi Vajin posebni in čarobni poročni dan ostal v trajnem spominu, na način, kot si najbolj želita.
 
 
Naš fotograf bo poskrbel, da fotografije ovekovečijo zgodbo Vajinega poročnega dne, z upoštevanjem Vajinih predlogov in želja. Pred samim dogodkom se vedno pogovorimo in dogovorimo o poteku fotografiranja, izdelavi fotografij in albuma oz. fotoknjige.
Fotografije uredimo v spletno predstavitev, ki jo boste lahko posredovali sorodnikom in prijateljem. Na osnovi fotografij vam izdelamo tudi predstavitev z glasbeno spremljavo in izdelamo album oz. fotoknjigo. Seveda prejmeta tudi CD z vsemi fotografijami v originalni ločljivosti.
 
 
 
 
 
 
Veselimo se sodelovanja z Vami.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje