Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Hotel Cerkno in Smučarski center Cerkno

Poroka v alpski restavraciji s pogledom na Triglav ali elegantna poroka v moderni restavraciji?

 ALPSKA POROKA 1000 METROV NAD MORJEM S POGLEDOM NA TRIGLAV

Vajin poročni dan bo takšen kot sta si vedno želela. Vsak trenutek mora biti popoln. Poroka v alpski restavraciji, v osrčju Škofjeloško-Cerkljanskega hribovja s pogledom na Triglav, pa vajinemu dnevu doda še dodatno noto unikatnosti. Restavracija stoji na vrhu smučišča, kjer si lahko privoščite celoten poročni protokol zunaj na prostem ali v posebnem delu restavracije, popoldan ali kar čez cel dan.

Poročno slavje se prične ob aperitivu na terasi, kjer se vam  odprejo razkošni pogledi po okoliških hribih. Slavlje se lahko nadaljuje s hladnimi predjedmi poročne večerje, ob  klepetu, kozarčku in posebnem vzdušju med svati, ki ga pričara sončni zahod 1000 metrov nad morjem. Po  koncu slavja se lahko vidva in vajini svati namestite v apartmajih, ki vas  bodo preželi z romantiko in toplino lesa. Če želite s svati prenočiti v dolini, pa vam zagotovijo prevoz in prenočitev v hotelu Cerkno.

Če si želita poroko malo drugače in čarobnosti alpskega vzdušja, je restavracija na Smučarskem centru Cerkno prava odločitev.

 

ELEGANTNA POROKA V HOTELU CERKNO

Vajin poročni dan mora biti popoln. To je tisti dan, za katerega želita, da traja večno.  Poročno slavje  v hotelu Cerkno se prične na lesenem podestu ob sprejemu svatov ter se nadaljuje v  vrhunski restavraciji s pridihom elegance. Pa ne samo elegance prostora, tudi sama neomejenost in svetloba sta pomembni za izvedbo tako edinstvenega dogodka kot je poroka.

Glavna restavraciji sprejme do 250 oseb in se ponaša  z velikim plesiščem in različnimi možnostmi postavitve poročnega omizja. Izbiro jedi iz kulinarične zgodbe in izbiro sistema strežbe izbereta sama s pomočjo izkušenega osebja hotela. Svetujejo vama  pri glasbi, aranžiranju poročnega omizja, fotografu, frizerju, kozmetičnih storitvah, …

 

V kolikor z vajino poroko ne nameravata delati velikega »trušča« pa lahko organizirata samo POROČNO KOSILO ali se dogovorita za CATERING na izbrani lokaciji.

 

Več informacij:
Hotel Cerkno d.o.o., Sedejev trg 8, 5282 Cerkno
Tel: 05 37 434 00, email: info@hotel-cerkno.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje