Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Kako dolgo se čaka na poročne fotografije?

Od obdelave fotografij do izdelave fotoknjige pri fotografu.

Po čudovitem poročnem dnevu želita svojo srečo čimprej deliti z vsemi, ki so vama blizu. Prijatelji že nestrpno pričakujejo fotografije, na katerih blestita. In ne nazadnje, tudi sama želita podoživeti ta dan ob fotografijah, na katerih bosta šele kasneje opazila detajle, ki so vama na poročni dan ušli, saj sta bila z glavo v oblakih:) 

A kaj, ko imata le nekaj slik s telefonov in fotoaparatov svatov, fotografije profesionalnega fotografa pa še niso na voljo? Obdelava fotografij namreč zahteva bistveno več časa, kot smo ga fotografi prebili z vama na poročni dan.

Vendar pa se pri Lumilab - poročna fotografija zavedamo, koliko vama pomenijo fotografije, zato zberemo vse moči, da vama jih dostavimo še vroče! Za prvo potešitev radovednosti vama že v roku dveh dni pripravimo mini poročno galerijo, v kateri zberemo vsaj 20 najbolj pomembnih fotografij dneva! V tako kratkem času še ni mogoče vseh fotografij natančno pregledati, zato v ta prvi izbor morda še niso vključene vse najboljše fotografije. So pa fotografije že osnovno obdelane, tako da jih bosta z veseljem pokazala! Obdelava vseh preostalih fotografij pa zahteva do 2 tedna, saj se posvetimo vsaki fotografiji posebej. Odvisno od trajanja poroke in števila svatov nastane od 300-600 obdelanih fotografij, ki jih prejmeta v polni kakovosti.

Ko so vse fotografije obdelane, pa se lahko lotimo oblikovanja poročne fotoknjige, ki bo trajen spomin. Ponavadi že na informativnem sestanku pred poroko skupaj pregledamo nekaj vzorcev fotoknjig, da si ogledata materiale in različne možnosti oblikovanja. Tako vem, kaj vama je všeč in pripravim ožji izbor fotografij za fotoknjigo ter osnutek razporeditve po straneh. V fotoknjigi s 50 stranmi je običajno od 100 do 150 fotografij. Tu velja pravilo manj je več, saj preveč natlačena fotoknjiga deluje kot album z znamkami. Raje izberemo najboljše fotografije in jim posvetimo celo stran. Seveda pa določenih fotografij nikakor ne moremo izpustiti. Ko pripravimo obliko, vama pošljemo osnutek v predogled. Vidva potem enostavno sporočita, če je kakšno sliko treba zamenjati, dodati ali odvzeti. Oblikovanje vzame približno en teden in ko sta zadovoljna, gre lahko knjiga v tisk. Ostane le še do dva tedna pričakovanja in unikatna fotoknjiga je v vajinih rokah!

Fotoknjigo lahko izdelamo tudi če fotografije niso bile posnete pri nas, potrebno je pred tem le pregledati fotografije, če so dovolj kakovostne. Včasih je potrebno opraviti še določene korekcije.

Da bi vama olajšali odločitev, smo pripravili več informacij o poročnih paketih in fotoknjigah, ter enostaven in pregleden cenik poročne ponudbe.


Naslov: Lumilab fotografija, Gerbičeva ulica 36, 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba: Saša Manojlovič
GSM: 031/619-722
spletna stran: www.lumilab.si
email: info@lumilab.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje