Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
LJUBLJANSKI GRAD

Prenovljeno, lepše in dražje.

Včeraj zvečer je bila uradna otvoritev prenovljenih poročnih dvoran na Ljubljanskem gradu.

Uradne in suhoparne govore so popestrili z zaigrano poroko in zabavnim matičarjem.

Dvorani in prostor pred dvoranama so dobili nov, bolj svetel pridih. Celotna zadnja stran je v steklu s pogledom na grajsko dvorišče. Prav tako so odprli teraso, ki bo idelana za prelepe poročne fotografije.

Foto: Miha Mally

Sledila je pogostitev, z odlično poročno torto.

A ta lep dogodek je s seboj prinesel tudi slabo novico. UE Ljubljana je Ljubljanski grad črtala s seznama uradnih prostorov. Tako vsak par, ki se bo želel poročiti v beli oz. modri dvorani bo poleg 220 eur za najem dvorane plačal še 170 eur takse UE Ljubljana.

Morda pa bo to razlog, za zmanjšanje porok na gradu. Tako se ne bodo vrstile kot po tekočem traku in bo lokacija postala nekoliko bolj elitna.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje