Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Lumilab - izdelava fotoknjig

Če iščeta alternativo klasičnemu albumu, ali nista zadovoljna s kvaliteto običajnih fotoknjig, vaju vabimo k ogledu naše ponudbe.

Poleg naših atraktivnih paketov poročnega fotografiranja nudimo tudi vrhunsko fotoknjigo, v kateri bodo vajine fotografije trajno ohranjene.

Ročno izdelana fotoknjiga Lumilab je unikaten spomin, oblikovan v skladu s stilom vajine poroke. Strani knjige so razvite na pravem fotopapirju, kaširanem na trdo podlago, zato so izredno obstojne in vodoodporne. Platnica je ročno izdelana iz finega umetnega usnja, ki je po otipu in videzu kot pravo, glede obrabe pa celo bolj trpežno. Več primerov si lahko ogledate v galeriji poročnih fotoknjig.

 

Tudi če fotografije niso bile posnete pri nas, lahko izdelamo fotoknjigo iz vaših lastnih fotografij. Najprej preverimo če so dovolj kakovostne, včasih je potrebno opraviti še nekaj korekcij. Fotoknjige po naročilu izdelujemo tudi za nekatere druge priznane fotografe.

 

Ponavadi na informativnem sestanku skupaj pregledamo nekaj vzorcev fotoknjig, da si ogledata materiale in različne možnosti oblikovanja. V fotoknjigi s 50 stranmi je običajno od 70 do 150 fotografij. Tu velja pravilo manj je več, saj preveč natlačena fotoknjiga deluje kot album z znamkami. Raje izberemo najboljše fotografije in jim posvetimo celo stran. Seveda pa določenih fotografij nikakor ne moremo izpustiti. Ko pripravimo postavitev strani, vama pošljemo osnutek v predogled. 

 

Vidva potem enostavno sporočita, če je kakšno sliko treba zamenjati, dodati ali odvzeti, morda pa narediti še kako oblikovno dodelavo. Oblikovanje vzame približno en teden in ko sta zadovoljna, gre lahko knjiga v izdelavo. Ostane le še okrog dva tedna pričakovanja in unikatna fotoknjiga je v vajinih rokah!

 

Najbolj enostavno je, ča se odločite za naše fotografiranje v paketu s fotoknjigo, saj je tako poskrbljeno za vse. Da bi vama olajšali odločitev, smo pripravili enostaven in pregleden cenik poročne ponudbe.

Naslov: Lumilab fotografija, Gerbičeva ulica 36, 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba: Saša Manojlovič
GSM: 031/619-722
Spletna stran: www.lumilab.si
Email: info@lumilab.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje