Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročni ples

Se bliža vajin trenutek? Poseben dan v vajinem skupnem življenju? Razmišljata, da bi presenetila goste s posebnim otvoritvenim plesom?

Zaplešita pod sojem žarometov in bodita zvezdi večera tudi na plesišču.

Otvoritveni ples je ples s katerim mladoporočenca otvorita plesišče. Da pa se nebi samo prestavljala z noge na nogo ali morebiti pohodila drug drugega, pa imamo za vaju pripravljeni Poročni plesni tečaj ali individualne ure. Sestavimo vama plesno koreografijo na izbrano glasbo ali mix izbranih glasbenih komadov, ki so vajin >>uau<< faktor. Pri sestavi plesne koreografije moramo upoštevatitudi poročno obleko. Pri daljši in bolj polni poročni obleki se odločamo za počasno glasbo, kot je valček ali pa se osredotočamo na večjo uporabo zgornjega dela telesa, ples kljub temu ostane zanimiv.

Naučimo se tudi vsaj tri praktične in večinoma najbolj uporabljaneplese kot so npr. foxtrot, počasni in hitri valček, swing, polka,…

Glasba je sestavni del plesa in pomemben dejavnik pri izbiri in sestavi plesne koreografije. Pomagamo  vama izbrati glasbo in sestavimo ples, ki ustreza vajinemu značaju, plesnim željam in znanju.

Pri izbiri glasbe se skupaj osredotočimo na Pesmi, ki imajo nek pomen za vaju  in so del vajinega življenja. Še tako drugačna skladba je lahko del vajine koreografije. Bodimo izvirni…

Na tečaju vam postrežemo z nasveti in izkušnjami, pridobljenimi skupaj z našimi mladoporočenci skozi leta.

Ples je zabava, je del naše kulture; je stvar, ki nas povezuje… pri nas se trudimo le-to ohranjati.

Potrudili se bomo, da boste dobili to kar pričakujete in še več. Odlikuje nas kvalitetno in fleksibilno delo in realne cene. To potrjuje tudi preko 100 zadovoljnih parov.

Obiščite nas na izbranih lokacijah blizu vas. Pridemo pa tudi na dom ali na drug kraj po vaši izbiri.

Tečaj je namenjen tudi vašim pričam, staršem in gostom. Za vas sestavimo skupinski ples ali pa vam v obliki animacije pomagamo tudi na slavnostni prireditvi.

Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali in vmes izpolnili tudi kakšne nepričakovane želje, vsakomur pa postregli še s koristnimi nasveti in unikatnim plesom.

Ples brez nasmeha je kot dan brez sonca.

 

Prostyle

www.prostyle.si

info@prostyle.si

070/298-450

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje