Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna fotografija Miloš Miloševič

V času poplave digitalnih naprav nam je skupno to, da z veseljem zabeležimo vse stvari...

...pa naj si bo to kosilo s prijatelji, lepo vreme na izletu, speče živali ali pač selfie kar tako.

Vsi smo na trenutke nostalgični, tudi če si ne bi hoteli priznati; radi se spominjamo ‘starih dobrih časov’ – ko smo na meji z Italjo čakali ure in ure, ko se je v bolnišnicah še kadilo, ko smo na televiziji gledali Twin Peaks, babičine kuhe in risank v nedeljo zjutraj. Ko minejo leta se radi zatekamo k fotografijam, posnetkom in se spominjamo dobrih trenutkov.

 
 
 
Na pomemben dan v življenju, pa naj bo to poroka, nosečnost ali pomembni rojstni dnevi, pa raje najemite profesionalno ekipo, ki je tu zato, da z vaših pleč prevzame stres, k stvari pristopi z vsem znanjem in kreativo ter se nemoteče giba med vami oziroma povabljenci ter snema/fotografira dogajanje.
 
Vemo, kako pomemben je poročni dan za vaju in k stvari pristopamo resno. V ekipi smo kreativci in tehnično podkovani ljudje, več nas je, ker želimo poskrbeti, da nam na vajin dan ne uide niti trenutek in da si bosta končni izdelek večkrat z veseljem pogledala. Od trenutka, ko se odločita za našo ekipo, smo z vama v komunikaciji, z vama sodelujemo od predpriprav do zaključkov v montaži. Radi vama prisluhnemo in predlagamo svoje zamisli. Za vaju delamo, kot bi delali zase.
 

Nina + Vito wedding teaser from MilosMilos.si on Vimeo.

 

Polona & Anze "wedding teaser" from MilosMilos.si on Vimeo.

 
Kontakt:
Miloš Miloševič
E – info@milosmilos.si
gsm: 040 128 787
 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje