Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna pravljica Grand hotela Sava superior**** Rogaška Slatina

Ko boste iskali (k)raj na zemlji, kjer bi radi doživeli enega najlepših trenutkov v svojem življenju, nikar ne iščite daleč od doma.

Ozrite se proti vzhodu Slovenije in pol ure vožnje iz Celja ali Maribora boste našli kraj, ki ste ga iskali. Rogaška Slatina, kraj, kjer dobite občutek, da se je čas za trenutek ustavil in pustil za sabo neizbrisljivo sled romantike. Že od nekdaj je idilično zdraviliško mesto, kamor so zahajali eminentni gostje visokih družb. Tako sta se po rogaških parkih že pred davnimi časih sprehajala cesar Franc Jožef in cesarica Sisi, Že tretjič v svoji zgodovini je bil kraj proglašen za »najlepši turistični kraj«. Ko se sprehodite skozi obnovljeni zdraviliški park, kjer je nasajenih na tisoče rož, verjemite, ne boste ostali ravnodušni.
 

V samem osrčju Rogaške vas čaka Grand hotel Sava superior****, v svojem blišču in lepoti. Za vas in vaše svate poskrbimo z vrhunsko namestitvijo, razvajanjem v Lotus wellness centru, sprostitvijo v bazenu ali savnah in vrhunsko kulinariko.

In najpomembneje, kakšno nepozabno doživetje vam pričaramo:
 
Cerkvena poroka v majhni, kot iz pravljice vzeti cerkvi Svete Ane, v bližini parka, v zavetju čudovitih več stoletnih dreves.
 
 
Nadaljujemo civilni del obreda v zgodovinskem glasbenem paviljonu Tempel in ko se uradni del konča, je celoten park vaš, za nepozabne fotografije v objemu cvetja.
 
 
In ker je bil prvi del vašega dne prepoln čustev, obredov in lepih želja, nastopi zdaj čas za zabavo in sprostitev. Sedaj boste še bolj v naših rokah, v objemu vrhunske restavracije Kaiser. Pa glasba, zdaj nežna za dušo, potem poskočno igriva na veselje svatov.
 
Tako je pri nas, kjer vam lahko uresničimo sanje…
 
 
 
Kontakt:
Grand hotel Sava**** 
Zdraviliški trg 6,
3250 Rogaška Slatina
Tel.: 03 811 4000
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje