Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročno potovanje - STAR TRAVEL

Edinstveni dogodek, ki je namenjen samo Vama.

Čestitamo! Odločila sta se za enega najpomembnejših korakov v vajinem življenju -  poroko, s katero bosta vajini življenjski poti združili. Ko bodo poročni zvonovi odzvonili, se bosta podala na najbolj intimno in romantično potovanje v vajinem življenju. Poročno potovanje bo čas, ko se bosta posvečala drug  drugemu in zagotovo vama bo ostalo v najbolj dragocenem spominu. Skupaj bosta občudovala nove dežele, odkrivala zanimive kulture, okušala tradicionalno hrano, spoznavala nove običaje in navade, sproščala se bosta ob lepotnih ritualih in neizmerno uživala. 

 

Eden izmed vaju ljubi sonce, razkošne bazene in sproščujoče masaže, drugi uživa v potapljanju, pregrešno dobri hrani in v ekskluzivnih barih ter klubih. Zato je pomembno, da se skupaj odločita, kam si želita odpotovati. Poročno potovanje naj bo sestavljeno iz različnih dejavnosti. Ob prihodu na sanjsko destinacijo, se najprej dobro spočijta in nato raziskujta deželo ter neizmerne možnosti, ki jih ponuja. Večina hotelov v tropskih deželah mladoporočence razvaja z romantičnimi namestitvami in drobnimi presenečenji, ki bodo polepšala prav vsak dan vajinega poročnega potovanja. Priporočamo vama, da obiščeta lepotni center (spa) in se udeležita športnih aktivnosti, ki jih hotel organizira. Odpravita se na ogled lokalnih znamenitosti, obiščita tradicionalne tržnice, restavracije in majhne trgovinice z izdelki domače obrti.


Rajska poroka

Če si želita poročni dan nameniti zgolj vama, poročno potovanje združita s sanjsko poroko na peščeni plaži, ob sončnem zahodu in šumu morja. Poročno večerjo bosta nadaljevala pod zvezdami, s peskom med prsti nog in za vrhunec večera bosta poročno torto razrezala v soju mesečine. Eksotična poroka, združena s poročnim potovanjem, je eno najbolj nepozabnih romantičnih doživetij, ki ga lahko uživata čisto sama ali pa obkrožena z družino in prijatelji. Izbira je vajina. Poroki bo sledila sprostitev telesa in duha v objemu neokrnjene narave, za tiste bolj drzne pa bo potovanje pisano, polno avantur in aktivnosti.  

Poročne zaobljube in zaročna potovanja

Ste že pomislili, da bi tudi zaroko ovekovečila z zanimivim potovanjem ali se na tropski otok podala ob pomembni obletnici in tam obnovila poročno zaobljubo. Zaročna potovanja so lahko bližje domu. Vaju mika zaroka v večno romantičnem Parizu ali svetovljanskem Rimu, mogoče kozmopolitanskem Dubaju ali na sanjskem križarjenju?  Izbira je vajina, a zaroka bo prvi korak do dne, ko si bosta dahnila večni da. Za veliko parov je potovanje z obnovitvijo zaobljub kot drugo poročno potovanje. Ljubezen, ki sta jo skrbno negovala skozi leta, bosta nadgradila z daljšim oddihom nekje daleč stran od doma. Tam bosta ponovno odkrila iskrico ljubezni in se potopila v intimo doživetij ter sprostitve daleč od vsakodnevnih obveznosti in skrbi.  


Nekaj nasvetov pred odhodom

Tako poroka kot poročno potovanje sta vedno načrtovana do zadnje podrobnosti, zato vama pred odhodom na poročno potovanje dajemo še nekaj nasvetov:

-                 za priprave na svoje sanjsko potovanje si vzemita dovolj časa. Skupaj sestavita seznam krajev in se nato odločita za cilj potovanja. Priporočamo vama, da si izbereta kraj, kjer še nikoli nista bila, saj bosta tako skupaj odkrivala skrite zaklade daljnih dežel;

-                 za pomoč pri organizaciji potovanja izberita turistično agencijo s prijaznim in strokovnim osebjem, ki vama bo pomagalo pri izpolnitvi prav vsake skrite želje in zahteve;

-                 prihranita si čas in že ob rezervaciji potovanja povprašajta o aktivnostih, ki vama bodo na voljo na vajinih medenih tednih. Med mladoporočenci so najbolj priljubljene romantične  večerje na plaži, obiski lepotnega spa centra, vodni športi, ogledi lokalnih znamenitosti z vodičem in šnorklanje ter potapljanje.

-                 če se bosta na tropski destinaciji tudi poročila, vso organizacijo zaupajta izkušenim organizatorjem v agenciji. Povedali vama bodo, katere dokumente bosta potrebovala, in organizirali tudi najmanjše podrobnosti na poroki.

Vsaka destinacija, ki jo bosta izbrala, bo sanjska, saj bosta medene tedne preživela z osebo, ki jo ljubite in vam pomeni največ. Mi vama želimo srečno pot in veliko nepozabnih doživetij!

 

Potovalna agencija Star Travel

www.medeni-tedni.si

najini@medeni-tedni.si

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje