Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poroka v objemu gora

Doživite najlepši dan vašega življenja v organizaciji Hit Holidays Kranjska Gora.

Pod vrhovi Julijskih Alp, v idilični vasici Kranjska Gora, vam na prostem ali v katerem od naših prostorov pripravimo nepozabno slavje. Vrhunsko osebje, dolgoletne izkušnje ter odlična kulinarika so sestavine, ki vam bodo pričarale najlepše spomine.  
Načrtovanje poroke in pogostitve velikokrat zahteva veliko potrpežljivosti, prirave pa so dolgotrajne in zahtevne, zato je potrebno znanje z različnih področij, da se uredijo tudi najmanjše podrobnosti. V dolgoletni organizaciji in izvedbi porok v naših prostorih smo se srečali z mnogo pari in njihovimi željami in prav vseh se z veseljem spominjamo. Posebno zadovoljni in srečni smo, ko nam mladoporočenci izkažejo zaupanje v tako intimnem in pomembnem trenutku kot je organizacija in izvedba poroke.
Za vas poskrbimo in prevzamemo organizacijo poročnega slavja, od izbire in sestave poročnega menuja do dekoracije omizja in prostora. V hišni slaščičarni vam spečemo in pripravimo poročno torto, vse pa seveda naredimo skladno z vašimi željami.
 
 
Za organizacijo nepozabnega dogodka so na razpolago naslednje restavracije in dvorane:
  • ovalna dvorana hotela Ramada Resort Kranjska Gora s pogledom na vrhove Julijskih Alp
  • edinstveno okolje Alpskega Wellness Resorta Špik v Gozd Martuljku (v dvorani ali na prostem)
  • hotelske restavracije (hotel Kompas, Špik, Alpina ter Ramada Resort in Ramada Hotel & Suites)
  • večnamenska dvorana hotela Kompas
  • poročno slavje v dvorani Vitranc
  • slavje lahko pripravimo tudi v večjem belem šotoru
  • slavje na prostem, v idiličnem zelenem okolju s čudovitim pogledom na Julijske Alpe
Zadovoljstvo mladoporočencev in svatov je naš cilj, zato želimo, da vam poroka ostane v nepozabnem spominu. Pri nas bodo vaše ideje, želje in sanje postale resničnost.

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje