Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poroka v Škofji Loki in na Visokem

Zapišita vajino zgodbo o ljubezni in predanosti v zavetju tisočletnega mesta ali v objemu neokrnjene narave Poljanske doline!

Doživita starodavno mesto odeto v tančico preteklosti in se odločita za Srednjeveško poroko na Loškem gradu v blišču srednjeveških oblačil ter v družbi paža in loškega glavarja.

Loški grad vaju pričakuje tudi z Grajsko poroko, kjer bosta v grajski kapeli ob zvokih nežne glasbe in spremstvu paža vajini imeni zapisala v grajsko zgodovino in poročno knjigo.

Odkrijta v cvetje odete vrtove, ki se skrivajo za mogočnimi zidovi meščanskih hiš in pričnita skupno življenjsko pot v intimnem vzdušju obreda Poroke na mestnem vrtu.

Vajin najsrečnejši dan lahko doživita tudi v poročni dvorani Žigonove hiše in se odločita za Mestno poroko, kjer si bosta ob spremljavi prijetne glasbe izmenjala vajini zaobljubi.

Dovolita, da pero pisatelja Ivana Tavčarja pomaga spisati srečen začetek tudi v zgodbi vajinega zakona. Poroko na Visokem, s poudarkom na čarobnosti Tavčarjevega dvorca, doživita ob vožnji s kočijo in obredom v čudoviti poročni dvorani ter ob edinstveni spremljavi Poljanskih orgličarjev.  

Prelestna narava pa je več kot odličen razlog, da si poročna prstana izmenjata na prostem, pod zelenimi kostanji, s pogledom na cerkev sv. Volbenka.

 

Dobrodošla na Škofjeloškem – da bo vajin poročni dan kot iz pravljice!

 

naslov: Kidričeva cesta 1a, 4220 Škofja Loka

kontaktna oseba: Turizem Škofja Loka

telefon: 04 517 06 00

GSM: 051 427 827

spletna stran: www.skofja-loka.com

e-pošta: info@skofja-loka.com

 

 

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje