Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Prav posebna poroka

Želite posebno poročno slavje, ki odraža tudi vajin življenjski slog?

V Gostišču Tulipan,  gurmanskem kotičku s pogledom na Julijce in Karavnke vam ponujamo možnost, da vajino  poročno slavje bo obarvano z osebno noto in prilagojeno vajinim željam in možnostmi.

Medeno, Vegansko ali Tulipanovo poročno slavje  

Naj se vajina skupna pot začne sladko z Medenim poročnim slavjem in nadaljuje prav tako z medenimi tednom v enem od naših poročnih apartmajev. Posebnost so izbrane jedi in sladice, v katerih se prepletajo medeni okusi, ki bodo vama in vajinim gostom še dolgo ostali v spominu.

Za ljubitelje tradicionalne slovenske poroke pripravljamo Tulipanovo poročno slavje. V naši hiši z družinsko tradicijo že od leta 1971, ki jo odlikuje domačnost v gorenjskem stilu,  ponujamo slovenske poročne jedi in izbrana slovenska vina in penine. Slovenske šege in navade ob zvokih slovenske glasbe so obvezen del slavja, ki ga pripravimo po vajinih željah.  

Vegansko poročno slavje je namenjeno mladoporočencem, ki želijo, da njihovo poročno slavje odraža tudi njihov pogled na svet. Zato za slavje ponujamo jedi in sladice pripravljene z dušo in ustvarjalnostjo naših kuharjev. Za mladoporočenca ponujamo tudi možnost nočitve v enem od poročnih apartmajev ob postrežbi poročnega veganskega zajtrka.

Z željo, da vaši posebni trenutki, poroke, obletnice in ostale življenjske prelomnice ostanejo pri vas v najlepšem spominu se bomo tako zelo potrudili, da se boste k nam še radi vračali.

Za vse informacije smo vam na voljo na našem naslovu, spletu, FB strani ali telefonski številki 04/537-88-00 vsak delovnik od 10h do 22h.

 

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje