Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Pri plesu se vam posvetimo osebno

Brez prvega plesa pač ne gre! Vsi vajini svatje pričakujejo, da bosta prav vidva tista, ki bosta otvorila plesišče s prvim plesom. Naj se zabava prične!

Ampak še pred tem je pomembno, da se uskladita glede prvega plesa. Svetujemo vam, da obiščete strokovnjaka na tem področju, kot pri vseh ostalih stvareh, ki jih boste pripravljali in iskali za poroko.

Si želita, da bi bil vajin prvi ples kreativen, poseben in zabaven, hkrati pa preprost, lahkoten in enostaven?

Smo specializirani za poročni ples in pomagamo ustvarjati nepozaben prvi ples, ki je nekaj posebnega ali pa enostavna, preprosta, klasična eleganca. Vajin prvi ples je povod za ostale, da se bodo zabavali z vama, zakaj torej ne bi bil nekaj posebnega?

K nam ste vabljeni popolni začetniki in tisti, ki ste že plesali oz. obiskovali plesne tečaje. Če imate smisel za ples ali mislite, da ga nimate, bomo poskrbeli, da bo vaš prvi ples izpadel zelo lepo. Prilagodimo se vašim sposobnostim, željam in zahtevam. Naše naloga je, da se boste pri plesu dobro počutili.

Ponujamo vam več možnosti za prvi ples - odvisno od vaših želja. Ali boste ostali pri klasiki? Ali boste bolj kreativni in inovativni? Skupaj bomo glede na vaše želje in naredili in pripravili prav posebno koreografijo.

K nam so vabljene tudi priče in starši. Skupaj ponovimo in osvojimo osnove ali pripravimo »šov« za ostale povabljence. Tole izpade fantastično!

Seveda ne bomo plesali brez glasbe! Glasbo bomo skrbno izbrali skupaj. Brezplačno vam naredimo tudi mix različnih pesmi.

Plesne ure bodo potekale pod strokovnim vodstvom diplomirane plesne učiteljice Jasmine Turnšek. Jasmina je bila športna plesalka, ki se je udeleževala plesnih tekem in prvenstev tako doma kot v tujini. Poleg tega je Jasmina odlična glasbenica, ki ima veliko izkušenj tudi z glasbo na porokah in vseh drugih prireditvah in je članica ene najboljših glasbenih skupin pri nas. Ima veliko idej in zelo rada poučuje plesne pare. Na prvi ples je popeljala že lepo število mladoporočencev in vam bo z veseljem pomagala, da bo vaš prvi ples nepozaben in sproščen.

 

Plesna šola Jasmina

GSM: 031 404 565

spletna stran: www.jasmina.si

e-pošta: info@jasmina.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje