Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
V objemu objektiva: STORIES wedding photography

Poročna fotografija ... ujeti trenutki sreče in ljubezni ...

Fotografiranje porok je veliko več kot samo dokumentiranje dogodkov, ki se zgodijo v enem dnevu. Izdelati resnično čudovite spomine zahteva čez celoten proces fotografiranja vpogled v dogajanje, intuicijo in sposobnost povezovanja z ljudmi na čustveni ravni. Če je izkušnja pozitivna, fotoaparat v pravih rokah, sledijo čudovite fotografije. V objektiv se tako ujamejo vsi neverjetni čustveni in ljubeči trenutki, ki se spontano dogodijo na poročni dan. Zabeleži se edinstvena zgodba, shranjena za celo življenje.

 
Z umetniškim pristopom, ki kreativno združuje različne elemente fotografiranja, se po najpomembnejšem dnevu življenju zaljubljenega para začne ustvarjanje najlepšega spomina na poročni dan. Ustvarjanje zgodbe na papirju je edinstvena izkušnja, čustveno nabita za fotografa, ki jo košček po koščku, fotografijo po fotografiji, združuje v najlepšo zgodbo. Vajina zgodba, »zapisana« v enkratni fotoknjigi, bo skrivala dragocene spomine in postala brezčasna.
 
V čast nama je, da sva lahko del teh zgodb in da imava možnost biti priča najlepšim trenutkom na poročni dan. Z veseljem bova tudi v prihodnje prisluhnila vsem željam bodočih mladoporočencev, da bodo te postale resničnost in prispevale k ustvarjanju nepozabnega poročnega dne.
 
 
 
Stories
Wedding photography / poročna fotografija
Gregor in Brigita Marentič
 
040 729 721
www.stories-photography.net

 

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje