Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Zahvala za svate

Zahvala za svate je lepa gesta, ki nam ta čudoviti dogodek poroko ponovno obudi v naših spominih.

Zahvale za svate so lahko v raznih oblikah. Njen namen je ohraniti spomin na mladoporočence za daljši čas. Zahvala je lahko slika mladoporočencev, ki jo damo na poroki ali pa jo pošljemo pozneje.

Zahvale in nek spomin so konfeti za svate. Konfeti so posebni mandljevi bomboni obliti s sladkorjem. Ti bomboni – konfeti so zelo obstojni na vročino, se ne topijo, se ne kvarijo in so zato zelo primerno darilo za svate, ki ostane v neki lepi embalaži kot spomin in zahvala.

Te škatlice za konfete ali mošnjički so opremljeni s posebnim lističem, na katerem sta napisani imeni in nov priimek ter datum poroke.

Slike kot zahvale pa prilepimo ali vstavimo v nek ovitek ali podlogo, kot je bilo vabilo na poroko. To okrasimo v istem stilu, kot so bila poročna vabila, saj bo že prvi stil ponovno vzbudil asociacije na celoten dogodek. Za slike kot zahvale lahko uporabimo tudi posebne podloge z zarezami, ki jih lahko izberete v Promaku.

 

Promak d.o.o.

naslov: Tržaška 135, 1000 Ljubljana
telefon: 01 430 08 03
fax: 01 431 20 92
GSM: 051 621 748
spletna stran: www.promak.si
e-pošta: info@promak.si

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje