Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Lepota telesa in zdravje / Estrada Studio

Estrada Studio

naslov: Estrada Studio, Topniška 35a, 1000 Ljubljana
telefon: 05 90 11 861
GSM: 040 747 313
spletna stran: www.estradastudio.com
e-pošta: estrada@t-2.net

 

Za poročni dan je pomembno, da nohti ne izstopajo. Da delujejo naravno, ter hkrati praznično. V kolikor si želite da vam bodo nohti v ponos, obiščite Estrada Studio, kjer vas ne bodo razočarali. Estrada Studio je znan po tem da so njihovi nohti dolgo obstojni, prenesejo težke obremenitve, so tanki, naravnega izgleda, ter zdržijo med 5 in 11 tedni.
 
Če si želite imeti nohte naravnega videza, ki bodo tanki, narejeni točno po vaših željah,kjer se ne bo videl prehod naravnega in geliranega nohta, potem si privoščite "najboljši za najboljše" in obiščite Estrada Studio za Bežigradom.
 
Estrada Studio je eden najuspešnejših studiev, na področju geliranja nohtov na rokah in nogah. Studio s tradicijo. www.estradastudio.com.
Salon ki se ukvarja izključno z nego nog in rok, se nahaja za Bežigradom v Ljubljani, na Topniški ulici 35a. Pred salonom je možno parkirati. Sicer pokličite na 040 747 313 in vam odprejo zapornico za brezplačno parkiranje.
 
Nevestam in njihovim družicam nudimo za vašo poroko 7-10 % popust na posamezne storitve.

7 % popust
Gelirani nohti roke
42,00eur…cena za neveste in družice …..39,06 €
Gelirani nohti na nogah - francoska
28,00 eur…cena za neveste in družice …26,04 €
Gelirani nohti na nogah – barvni gel
23,00 eur…cena za neveste in družice …..21,39 €  
10 % popust
Gelirani nohti roke + noge francoska
70,00 eur…cena za neveste in družice…..63,00
Gelirani nohti roke + noge barvni gel
65,00 eur…cena za neveste in družice…..58,50 €

Do popusta ste upravičene, če poveste pri naročanju da se naročate na znižane cene preko www.najina-poroka.com!

Trgovina: www.estradashop.com

NOVA POSLOVNA ENOTA:

ESTRADA STUDIO

TRŽAŠKA 36 (PE VIČ)

LJUBLJANA

Tel.040 747 313

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje