Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Nevestina poročna obleka / Anton Novak d.o.o.

Anton Novak d.o.o.

naslov: Hraše 19, 4248 Lesce
telefon: 040 887 112
spletna stran: www.poroka-novak.si/porocne-obleke/

 

Poročna obleka spada med najbolj pomembne dele dogodka, zato njena izbira ni enostavna. V obleki se želite počutiti lepo in udobno. Zliti se mora z vami in vašo osebnostjo, kot pri Pepelki, Trnuljčici, Sneguljčici in drugih.

Za izbiro poročne obleke potrebujemo dovolj časa in kar je prav tako pomembno – potrpežljivo spremstvo, ki bo pomagalo pri odločitvi. Za spremstvo povabimo dobro prijateljico, sestro ali mamo, ki dobro pozna okus in karakter neveste.

Po ogledu modelov in pri pomerjanju vam je v Studiu na voljo pomoč svetovalk , tako pri oblačenju poročne obleke kot pri izbiri modelov, primernih za vsako postavo.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje