Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Nevestina poročna obleka / Poročni atelje Beli cvet

Poročni atelje Beli cvet

naslov: Peske 1, 1236 Trzin
GSM: 040/345-248
spletna stran: www.belicvet.si
e-pošta: atelje.belicvet@gmail.com

 

Poročni atelje Beli cvet se s svojo ponudbo in storitvami trudi, da bi vam polepšal dan in vam izpolnil želje ali uresničil sanje glede vašega poročnega dne.

V našem salonu nudimo široko izbiro poročnih oblek različnih modelov, barv in velikosti. Prav tako lahko izbirate med različnimi modnimi dodatki, kot npr. boleri, šali, rokavice, tančice, podvezice in nakit kot dodatek k vaši poročni obleki, ter kot dopolnitev vašega osebnega stila. Obleke in dodatki so na voljo za izposojo ali nakup.

Nudimo tudi druge storitve, ki pripomorejo k sanjskemu poročnemu dnevu, npr. izposoja blazinic za prstane, izdelava vabil, naprsnih šopkov in konfetov.

Priporočamo, da se za ogled naročite na tel. št. 040/345-248, saj se bomo le tako lahko posvetili samo vam in vašim željam.

Oglasite se pri nas v našem ateljeju in si oglejte ponudbo, morda se vaša sanjska obleka za vaš najlepši dan skriva prav pri nas.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje