Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna fotografija / 2Kreate media

2Kreate media

naslov: Dolenje 25b, 5270 Ajdovščina
kontaktna oseba: Aljaž Kete
GSM: 041 945 402
spletna stran: www.2kreate-media.com
e-pošta: info@2kreate-media.com

 

2Kreate media je majcena domača delavnica, v kateri dihamo in živimo za trenutke sreče, ki sva jih že skozi prvo poročno sezono doživaljala skoraj vsak konec tedna. Tako kot smo sami le pozitivnih misli, uživamo v prikazovanju pozitivnih čustev naših mladoporočencev, teden za tednom, saj nam to bogati življenja, tako nam, kot njim.


Profesionalno smo na trgu prisotni od letošnjega leta, vendar se s foto-video storitvami ukvarjamo že veliko let. Ker so stvari prerasle iz hobi snemanja in fotografiranja porok na višjo raven, smo se odločili da začnemo bolj uradno s fotografiranjem in snemanjem porok.

Ekipo sestavljava brat in sestra (26 in 18 let) oz. snemalec in fotografinja, ki maksimalno sproščeno uživava v svojem delu, ljubiva izražanje čustev mladoporočencev tako na fotografijah kot na filmu in jim na ta način s svojim zajamčenim 110% trudom poskusiva pričarati samo njihov dan na kar najbolj edinstven, pristen in čustven način.

Kljub temu da sva na trgu šele od letošnjega leta, je odziv mladoporočencev na naše storitve zelo pozitiven, tako da se že veseliva naslednjega leta, ko bova skupaj z mladoporočenci pisala nove pravljice.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje