Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna fotografija / Anton Novak d.o.o.

Anton Novak d.o.o.

naslov: Hraše 19, 4248 Lesce
telefon: 040 887 112
spletna stran: www.poroka-novak.si/porocna-fotografija/

 

Dneva, ko ste se svojo ljubljeno osebo podali na skupno pote, ne morete pozabiti. Seveda so taki občutki toliko pristnejši ob gledanju profesionalnih poročnih fotografij.

Da bi ob takih trenutkih resnično uživali, vam svetujemo, da si za snemanje vaše poroke izberete profesionalnega poročnega fotografa.

Na vajini poroki vaju bo ves čas spremljal profesionalni poročni fotograf našega studia, ki bo zabeležil vsak pomemben trenutek.

V kolikor se bosta odločila za fotografiranje celotnega poročnega dne, se bomo srečali že pri ženinu doma, nadaljevali pot k nevesti in naprej na matični urad in v cerkev.

Po obeh končanih obredih ali med obredoma pa bomo posneli še nepozabljive poročne fotografije v naravi oz. na vama najljubšem kraju.

Poročne fotografije bodo obdelane z računalniškim programom in natisnjene v velikosti 20*25 cm ter nalepljene v vama najljubši album. Vse poročne fotografije pa vama shranimo tudi na DVD.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje