Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna fotografija / Spomini, poročna fotografija in ličenje

Spomini, poročna fotografija in ličenje


kontaktna oseba: Tania Mendillo
GSM: 041 912 825
spletna stran: www.fotografiranje-spomini.com, www.tania-mendillo.com
e-pošta: glamslam@siol.net

 

Poročne SPOMINE ustvarjata dve fotografinji, Tania Mendillo in njena asistentka fotografinja Tjaša Nadiža.
 
Tania Mendillo je v Sloveniji znana portretna in modna fotografinja, ki je fotografirala že mnoge znane in manj znane slovenske osebnosti. Zase pravi, da najrajši fotografira ljudi. Poroka je nepozaben dogodek in edinstvena priložnost, kjer se zberejo različni ljudje kar ponuja enkratno možnost za brezčasne, romantične, dokumentarne in vintage fotografije.
 
Če si želite sproščen pristop k fotografiranju vašega posebnega dne, sodoben reportažni stil fotografije, ki zajema vse male trenutke vaše poroke in prikaže vzdušje na poroki. Če so vam všeč črno bele fotografije in nenavadni posnetki, ki bodo prikazali edinstvenost vašega posebnega dne, pa vendar želite tudi nekaj poziranih fotografij in fotografa, ki vam bo znal pomagati s poziranjem, sva pravi naslov za vas.Vašo poroko bova fotografirali dve fotografinji z vrhunsko fotografsko opremo.
 
Poleg pročnih fotografij pa vam nudimo tudi poročno ličenje, predporočno fotografiranje para in izdelavo Poročnega albuma.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje