Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna glasba / Ansambel Rosa

Ansambel Rosa


kontaktna oseba: Igor Vrhnjak
GSM: 040 852 235
spletna stran: www.ansambelrosa.net
e-pošta: igorvrhnjak@gmail.com

 

Ansambel Rosa delujemo na slovenski glasbeni sceni že 19 let in prihajamo iz Koroške. V tem času smo si pridobili veliko izkušenj, saj je za nami veliko nastopov tako doma kot v tujini.
Imamo veliko izkušenj z igranjem na porokah saj obsegajo večino naših igranj. Smo popolnoma prilagodljivi in upoštevamo želje glede glasbenega repertoarja, lahko izvajamo samo:
  • zabavno(ang.,nem., ex yugo..) ali
  • narodnozabavno glasbo(avsenik, slak…).
Mladoporočenca lahko spremljamo od začetka ali pa se pridružimo zvečer. Imamo dober repertoar za mlado in staro z ta pravimi ˝žur komadi˝. Program povezuje naš član Jani, ki ima z humorjem namazan jezik. Za vas imamo pripravljene igrice, ki vas bodo do dobra nasmejale, še posebej po polnoči ko je glavni igralec ženin.
 
Skozi vajin najlepši večer vaju bomo pripeljali z kvalitetno glasbeno opremo ter zabavno in narodnozabavno glasbo. Člani se vedno znova potrudimo, da kvalitetno izvajamo program.

Veselimo se igranja na vajini poroki in biti del vajine poročne zgodbe.
Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje