Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna glasba / Atlantix

Atlantix


GSM: 041 / 60-45-60
spletna stran: www.atlantix.si
e-pošta: info@atlantix.si

 

Naj vam in vašim prijateljem ostane v spominu poroka z nepozabnim glasbenim doživetjem z vrhunsko glasbeno skupino ATLANTIX. Odločate se lahko med več zasedbami od banda-dua. Naše lastnosti:

PONOS IN KVALITETA Ljubimo to kar počnemo in smo ponosni na našo profesionalnost. Preprosto, želimo si biti najboljši v tem poslu. To boste prepoznali na več načinov: kako pripeljemo vaše goste do zabave in kako se energija zlije s prostorom.

ZANESLJIVOST Naredimo, kar smo se dogovorili.

TOČNOST Vedno smo točni.

ZABAVNOST Vi in vaši gostje se boste zabavali, ker vemo kako vas zabavati.

ODLIČNOST Trudimo se po naših najboljših močeh. Nam je mar, in vi in vaši gostje boste to občutili. Želimo si, da vaša zabava postane legendarna, da se je boste spominjali še dolgo časa.

ZVOK Zvok je vrhunski. Glasnost je vedno prilagojena.

VDANOST, LOJALNOST Naši naročniki so lojalni do nas in mi smo lojalni do naših naročnikov. Lojalnost je nekaj, kar si je treba zaslužiti; z izpolnjevanjem obljub, s preseganjem vaših pričakovanj, s prijetnostjo in prijaznostjo, s profesionalnostjo in z lahkotnim medsebojnim sodelovanjem.

PROGRAM IN REPERTOAR: Igramo vse zvrsti glasbe, več kot 800 pesmi

  • evergreen – plesna glasba (standardni in latinsko-ameriški plesi)
  • aktualne svetovne pop in disko uspešnice
  • slovenske uspešnice in popevke iz vseh obdobij
  • hrvaški in jugo hiti
  • latino glasba
  • rock in rock’n’roll
  • narodno-zabavna glasba
  • avtorska glasba Atlantixa in Avia Banda

Animiramo in spodbujamo goste. Imamo pripravljene simpatične igre, ki jih izpeljemo na vašo željo.

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje