Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna potovanja / Potovalna agencija Star Travel Ljubljana

Potovalna agencija Star Travel Ljubljana

naslov: Vilharjev podhod 22, 1000 Ljubljana in Nova Gorica, Bevkov trg 6, 5000 Nova Gorica.
telefon: 012808022 in 082054530
spletna stran: www.medeni-tedni.si
e-pošta: najini@medeni-tedni.si

 

Čestitamo!

Odločila sta se za enega najpomembnejših korakov v vajinem življenju - poroko, s katero bosta Vajini življenjski poti združila. Ko bodo poročni zvonovi odzvonili, se bosta podala na najbolj intimno in romantično potovanje, ki sta ga kadarkoli doživela.

Poročno potovanje bo čas, ko se bosta posvečala drug drugemu in zagotovo vama bo ostalo v najbolj dragocenem spominu. Skupaj bosta občudovala nove dežele, odkrivala zanimive kulture, okušala tradicionalno hrano, spoznavala nove običaje in navade, sproščala se bosta ob lepotnih ritualih in neizmerno uživala.

V potovalni agenciji Star Travel smo za vaju pripravili izbor romantičnih hotelov in sanjskih destinacij, kjer bodo vajini medeni tedni resnično nepozabni. Če bosta želela, lahko za vaju organiziramo sansko poroko na beli peščeni plaži, ob šumu morja in sončnem zahodu.

Ko nas prvič obiščeta, želimo izvedeti čim več o vaju in o vajinih željah, da skupaj oblikujemo najlepše medene tedne, ki jih ne bosta nikoli pozabila. Večino hotelov in krajev, ki vama jih priporočamo smo preizkusili in o njih vemo skoraj vse. Za naše mladoporočence vedno želimo le najboljše in z vama smo od trenutka, ko nas prvič obiščeta, do trenutka, ko se srečna in z nasmehom na obrazu vrneta domov. Za vse mladoporočence smo v agenciji Star Travel pripravili prav posebne pakete poročnih potovanj in potovanj s poroko, ki jih lahko rezervirata z dodatnim darilnim bonom v vrednosti 200€.

Vsaka destinacija, ki jo bosta izbrala bo sanjska, saj bosta medene tedne preživela z osebo, ki jo ljubite in ki vam pomeni največ. Mi vama želimo srečno pot in veliko nepozabnih doživetij!

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje