Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali s klikom na gumb "Se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. Se strinjam Več o tem ...
Poročna videografija - snemanje / Snemanje Podlesek

Snemanje Podlesek


kontaktna oseba: Uroš
GSM: 041 316 991
spletna stran: www.snemanje-podlesek.com
e-pošta: uros.podlesek@gmail.com

 

KREATIVNO VIDEO SNEMANJE POROK IN OSTALIH DRUŽABNIH DOGODKOV

Podjetje Snemanje Podlesek se ukvarja s profesionalnim snemanjem porok in ostalih družabnih dogodkov.
Pri nas boste našli zanesljivo, kvalitetno, predvsem pa unikatno ter cenovno ugodno ponudbo za snemanje vaših družinskih in ostalih dogodkov.
Za dogodke, ki jih doživimo v družbi naših najdražjih želimo, da ostanejo zapisani za vedno.
 

Res je, da vsi prijetni spomini ostanejo zapisani v naših srcih, zelo lepo pa je tudi, da se nas in naših prijetnih trenutkov spominjajo tudi ljudje, ki so ob nas, ki nas imajo radi in za katere želimo, da lahko obujajo prijetne spomine tudi kasneje, ko ti začnejo bledeti.

Kot kreativno podjetje, ki se ukvarja s filmsko in video dejavnostjo, se še kako dobro zavedamo, da so dogodki, kot so poroka, praznovanje okroglih obletnic, valeta, prvo sveto obhajilo, birma, neponovljivi in edinstveni.
Prav to je eden izmed glavnih razlogov, da se pri izbiranju snemalca odločite za kvaliteto in profesionalnost, ki vam jo pri nas zagotavljamo.

Dovolite nam, da vas popeljemo skozi pravljičnost in čarobnost družinskih in ostalih družabnih dogodkov.

Obiščite nas na naši spletni strani WWW.SNEMANJE-PODLESEK.COM kjer boste našli vse pomembne informacije (cenik, video galerija, mnenja naročnikov, tehnika snemanja ipd.).

"Naj ostanejo lepi trenutki zapisani za vedno...
Povezava do predstavitvenega poročnega videospota:

Več primerov predstavitvenih poročnih videospotov si lahko ogledate na tej povezavi: video

Največkrat iskane besede na portalu najina-poroka.com:
Poročne obleke, poroka, poroka v naravi, organizacija poroke, načrtovanje poroke, poročne torte, zaroka, zaročni prstani, poročni prstani, poročna vabila, poročni šopek, poročno cvetje, poročne pričeske, poročne frizure, poročne pesmi, poročna dekoracija, poročni šopki, želimo.si, glasba na poroki, poročni program, poročno darilo, poročni nakit, poročne ideje, poročne barve, poročne strani, slike porok, obleke za poročne priče, poročni proračun, dj, animator, poročni bend, poročna fotografija, poročne slike, nevesta, ženin, civilni obred, cerkvena poroka, civilna poroka, prevoz na poroki, fantovščina, dekliščina, poroka v šotoru, najem šotora, poročno potovanje, poročna priča, poročni saloni, poročni makeup, poročno ličenje